Hur man installerar Brake Force Brake Controller

Stoppa stora släpvagnar är en integrerad del av säker bogsering. Elbroms regulatorer, liksom bromskraften märke modell, ge ström från ett dragfordon till vilket en släpvagn är elektriskt bromssystem, så tunga laster kan stoppas utan att utöva onödig kraft på dragfordonet. Lämpligen är bromskraften styrenheten relativt billigt, lätt att installera och kan användas med två, fyra eller sex broms släpvagnar. Saker du behöver
Hoppy varumärke enkel anslutning
Brake Force broms controller
Monteringsfäste
Monteringsfäste monteringssats
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Köp en Hoppy varumärke Smart Connector från en lokal trailer butik, eller den plats där du köpte regulatorn Brake Force. Välj den kontakt som är program-specifik för din bil för förenkling av ledningar processen.
2

Anslut enkel anslutning till baksidan av bromsen styrenheten. Anslut den motsatta änden av den enkla kontakten i fordonet antingen port, placerad under instrumentbrädan, eller släpvagnens broms ledningar anslutning i fordonets elektriska kopplingsdosa. Om den enkla kontakten ansluter till beror på märke och modell av din bil. Addera 3 p Om en enkel anslutning är inte tillgänglig för din bil, kan du koppla regulatorn Brake Force genom routing den vita kabeln till en bergvärmepump, den blå tråden till släpets bromsar, den svarta kabeln till den positiva batteripolen och den röda kabeln till den kalla sidan av Bromsljuskontakt.
4

Mount Bromskraften kontrollenheten när ledningarna har slutförts. Välj en plats någonstans på instrumentpanelen där kontrollenheten är lätt åtkomliga för föraren. Håll fästet på plats och pre-borra två hål, med fästet som vägledning. Fäst konsolen på plats genom att sätta in två skruvar i de förborrade hålen och dra åt dem.
5

Fäst regulatorn bromskraften till fästet genom att sätta regulatorn i hållaren. Sätt i de två återstående skruvarna från fästet satsen i sidan monteringshålen av styrenheten och dra åt dem med en skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86640.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.