Hur Wire-Up en Trailer Plug på min 2000 Geo Tracker

Din 2000 Geo Tracker är rankade att bogsera högst en 1500-pound trailer. Att bogsera säkert, bör du ha en klass I skumt installerat, och koppla en släpvagn eluttaget. Den federala Department of Transportation har mandat att alla vagnar har driftbroms signal och markör lampor att fungera på allmän väg. Detta system kräver att bogsera bilen till en fyrvägs platt fordon kontakt som kopplas in i de bakre bakljus. Med några vanliga verktyg kan du utföra det här jobbet själv. Saker du behöver
Skruvmejselsats
12-volts testlampa
4-poliga kablage
Scotch lås kontakter
Buntband
eltejp
Visa mer Instruktioner
1

Ta bort skruvarna som fäster de bakre bakljus till kroppen av Geo Tracker. Ta lamporna.
2

Vrid tändningen till start-läge utan att starta motorn. Aktivera höger blinkers på kontrollerna rattstången.
3

Anslut 12-volts testet ljusets krokodilklämman till en marken nära höger bakljus. Varje ren metall kommer att fungera som en grund. Probe de blottade trådarna med testet ljuset tills den tänds. Detta indikerar att du har hittat i strömförsörjningen till rätt signal.
4

Upprepa denna process för att hitta kraftkällan för den vänstra signalen och positionsljus.
5

Lay strömkabeln till höger blinkers på ett av spåren i scotch låsanslutning och den gröna kabeln från selen i andra spåret. Stäng scotch låsanslutning port för att slutföra anslutningen.
6

Anslut den vänstra tråden blinkers till gula kabelnätet, markören ljus kabeln till den bruna kabelnätet och den svarta (negativa) ledningen till den vita tråden i sele med scotch lås kontakter.
7

Tryck sele plug om ljuset uttaget, förbi kanten av den inre kroppen panelen. Selen ska nu finnas i lastutrymmet på Geo Tracker.
8

Linda anslutningarna i eltejp och fäst alla lösa trådar med buntband.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86582.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.