Hur man installerar Covers Ratt

Rattklädsel är bara en av många gör-det-själv eftermarknaden uppgraderingar du kan installera på din bil. En ratt skyddar din ratt varifrån och kan förbättra greppet om ratten. Täcker kommer i en mängd olika utföranden och kan vara en snygg extra funktion till det inre av ditt fordon. Rattklädsel säljs på de flesta stora bildelar butiker och kräver inga verktyg eller särskild expertis för att installera. Saker du behöver
Vinyl Cleaner Review ratt täcka
Visa fler instruktioner
1

torka ratten ordentligt med en vinyl renare. Att försumma att rengöra ratten först kan resultera i mögel och bakterier som växer under locket över tiden.
2

Strip locket ratten eventuella spännband eller omslag. Sitt i din förarsätet och rikta in luckan med ratten. Börja vira den runt hjulet genom att trycka snittet runt insidan kurvan av kåpan över hjulet. Börja längst upp.
3

Håll locket med ena handen och arbeta runt toppen av hjulet en liten bit i taget, byter sida med några inches. Fortsätt att trycka på locket över ratten tills den övre halvan är klar.
4

försiktigt fortsätta att linda omslaget runt den nedre halvan av hjulet. Håll ena handen på den färdiga delen för att hindra den från att glida av när locket fortsätter att få svårare att linda runt den sista delen av ratten.
5

När du har majoriteten av styrningen hjulsida insvept, måste du använda en del kraft för att sträcka den sista delen av kåpan över hjulet. Var noga med att inte oavsiktligt dra resten av locket under denna del av processen. Fäst den övre halvan av locket med en hand och dra ner med den andra så långt du kan tills du kan trä den över ratten.
6

Använd båda händerna för att arbeta locket på ratten så att den visas även och symmetrisk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84742.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.