Hur man lägger in en R-134 på en Jeep

Konvertera din Jeep system luftkonditionering för R-134a köldmedium är det mest kostnadseffektiva sättet att ladda det, på grund av kostnaden och förordningar kring R-12 freon. R-12 var freon används i alla jeepar före 1994 och avvecklades av alla fordon som börjar år 1995. R-12 är hårt reglerad av Environmental Protection Agency, och kan endast servas av en auktoriserad butik, med specialutrustning. R-134a retrofit kit är relativt billig och lätt att installera, och ger dig möjlighet att ladda din Jeep luftkonditionering hemma. Saker du behöver Sida 2 R-134a eftermontering portar
Momentnyckel
R-134a ladda kit
Visa fler instruktioner
1

Ta din Jeep till en mekaniker som är certifierad att återvinna R-12 i luftkonditioneringssystemet. De kommer att återhämta resterande freon, och spola systemet.
2

Lokalisera de blå och röda portar på Jeep luftkonditioneringssystem. Den röda porten kommer markeras med en "H" för högt tryck, medan den blå porten kommer att märkas "L" för lågt tryck. Dessa är 7/16th-inch gängade ventiler. Placera R-134a eftermontering portar över de gängade ventiler, och dra åt med en momentnyckel.
3

Vrid jeep på, och slå på luftkonditioneringen på den kallaste inställningen. Anslut ladda slangen på R-134a ladda kit till den blå porten, och öppna ventilen på köldmedium. R-134a börjar flöda in i systemet.
4

Titta skalan på ladda kit, och stänga ventilen när den når 40 psi. Överladdning din Jeep kan orsaka skador på trycksatta luftkonditioneringssystemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86702.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.