Hur installerar jag en Donnelly Mirror Bakifrån på en 2000 Subaru?

Av 1990-talet, var tillverkarna installerar Donnelly backspeglar på 90 procent av världens bilar. Detta berodde på att Donnelly speglar hade rykte om sig att vara starka, långvariga speglar som överlevde de fordon som de installerades i. Tyvärr hade de 2000 Subaru modeller såsom Legacy, Outback, Forster och Baja inte är utrustade med en Donnelly backspegel . Även om spegeln ser likadan ut, kommer att ersätta den med en Donnelly spegel så att du har en långvarig, hög kvalitet spegel i din Subaru. Saker du behöver
torxmejsel
Visa fler instruktioner
1

Skjut linsen i backspegeln på din Subaru uppåt så att den är vänd mot fordonets tak. Detta ger dig tillgång till basen av spegeln, som fäster en bit metall som kallas en "knapp" som Subaru limmas på vindrutan.
2

Avlägsna fästskruven beläget i centrum av spegelns bas. Ställskruven trådar in i basen av spegeln och skjuter mot metall knapp limmade till vindrutan. Detta låser basen av spegeln på metallen knappen, vilket håller den på plats. Chefen för ställskruven kräver en Torx drivrutin för borttagning. En torxmejsel liknar en skruvmejsel, är bara huvudet en åtta-sidig stjärna. Du kan köpa Torx förare är mest bildelar butiker. Addera 3

Skjut basen av spegeln uppåt för att ta bort den från metallen knappen. Detta frigör spegeln från vindrutan.
4

Placera basen av Donnelly spegeln mot vindrutan, direkt ovanför metall knapp limmas på Subarus vindrutan. Det finns ingen anledning att byta ut metall-knappen. Knappen fungerar med den nya spegeln.
5

Skjut Donnelly spegeln nedåt tills det fäster på metallen knappen. Knappen har en skåra skuren i varje sida av den. Basen i spegeln passar i dessa spår.
6

Thread ställskruven i botten av spegeln och låser spegeln på knappen genom att dra åt fästskruven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84721.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.