Ställa Mätare på DashDAQ

Den DashDAQ är en digital vindrutan-mount dashboard som ger information såsom bränsleekonomi och prestanda för bilar som är utrustade med en OBD2-port. Den innehåller också en GSM-navigator och en multimediaspelare. De flesta bilar tillverkade sedan 1996 omfattar denna port för dataöverföring, så att ledningar och montera DashDAQ är en relativt enkel procedur. När du har fast, installerat och aktiverat ditt DashDAQ, kan du anpassa mätarlayouter och tilldela datasignaler till varje mätare med hjälp av den intuitiva pekskärmen. Instruktioner
1

Installera DashDAQ genom att ansluta OBD2 kabel kontakt till OBD2 del av din bil. Anslut den mindre änden av kabeln till porten på DashDAQ, och montera enheten på vindrutestativet med de fyra skruvar som medföljer det.
2

Slå på DashDAQ genom att trycka på strömbrytaren i det nedre vänstra hörnet på enheten.
3

Tryck på "Jag accepterar"-knappen som visas på skärmen tillsammans med villkoren för DashDAQ programvaran första gången du använder den . Vänta några sekunder för mätaren skärmen visas.
4

Tryck på höger och vänster dubbla pilar (<< >>) på skärmen för att bläddra igenom och välja stil och layout av mätare du vill se på din skärm. Se till att du väljer en layout som har tillräckligt med mätare för de funktioner du vill övervaka
5

Tryck på den första mätaren som du vill tilldela en datasignal,. Kommer du att se "Ställ in mätaren egenskaper "skärm.
6

Klicka på de enkla pilarna (<>) längst upp på sidan för att välja den signal du vill tilldela din första mätare (t.ex. RPM eller miles per gallon). Den kommer att visas i "Signal" textfält för "egenskaper som spårvidd" skärm.
7

kranen på "Minimum"-knappen och vänta på den numeriska skärmen visas. Skriv in det lägsta värdet för mätaren (vanligtvis noll) och tryck på den positiva /negativa (+ /-) för att ställa in ett negativt värde. Tryck på knappen "Spara".
8

Tryck på "Maximum"-knappen och vänta på den numeriska skärmen visas. Skriv in det maximala värdet för mätaren (t.ex. det högsta antalet RPM som din motor har fått betyget) och peka på det positiva /negativa (+ /-) för att ställa in ett negativt värde. Tryck på knappen "Spara".
9

Tryck på mätaren igen om du vill ställa in en varningssignal att gå av när läsningen går över eller under en viss punkt. Tryck på antingen "Hög varning" eller "Låg varning" på "Assign signalen" skärm. Skriv in det värde som du vill utlösa en varning och sedan på "Spara".
10

Tryck på överkorsade högtalarikonen bredvid värdet du just angav. Den "Edit (hög eller låg) varning" visas. Tryck på det ljud som finns med i "Sound" text fältet för att bläddra igenom de tillgängliga ljuden och tryck på "Play" för att testa var och en. Tryck på "Repeat rate" skärm och typ i vilken takt du vill att ljudet ska upprepas (t.ex. var 15 sekund) och tryck på "staten" skärmen för att välja "Enabled". Tryck på knappen "Spara".
11

Upprepa processen för den återstående (hög eller låg) varning som behövs. Tryck på knappen "Spara" igen efter att du har sparat ditt arbete och är redo att återvända till huvudskärmen spårvidd skärmen för att ställa in resten av mätarna.
12

Upprepa steg 5 till 11 för varje mätare som du vill använda. Kom ihåg att trycka på "Spara" när du är klar med varje set-up skärmen samt för att återgå till huvudskärmen spårvidd skärmen.
13 färger

Förändring på varje mätare som behövs genom att knacka på mätaren och sedan trycka på ikonen färgpalett som visas på "Set spårvidd egenskaper" skärm. Klicka på en färg för att markera den och sedan på "Spara".

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96632.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.