Vad är en Strut Tower Bar?

När det gäller att förbättra hanteringen av ett visst fordon, det finns många olika sätt att närma sig problemet. Om du vill minska krängning när bilen körs snabbt runt ett hörn, större krängningshämmare, hårdare fjädrar och stötdämpare prestanda är anmärkningsvärda tillägg. För att förbättra greppet, klibbigare däck och lättare prestanda, aluminiumfälgar är en bra idé. En strut bar är en annan komponent som kan göra ett fordon känna mer flexibel och ge bättre hantering. Strut Bar Syfte

Som ett fordon gör ett hörn, genomgår chassit en viss böjning, även om det varierar från bil till bil baserad styvhet chassits design. Upphängningsbultarna till bilens chassi, sändande chassi flex till suspensionen och sedan in i hjul och däck. Denna böjning och vridning inverkar negativt på precision och lyhördhet för styrning och fjädring, och hur det känns att föraren. En strut brace är ett styvt längd av metall bultad till suspensionen på vardera sidan av bilen där suspensionen ansluter till chassit. Den fjäderben bar, eller strut brace, hängslen de två motstående sidorna av chassit mot varandra, minskar chassi flex och ge fordonet precision och smidighet för kurvtagning.
Strut Bar Beskrivning

Strut barer är tillverkade av rörformat eller solid metall, ibland kolfiber, och kan vara rund i formen eller rektangulär, beroende på tillverkare och design. Vid vardera änden av stag är en krage eller längder av metall med hål i dem. Hålen motsvarar nötter och toppar av fjäderben på fjädring. Strut barer kan målas, pulverlackerad eller kromad. Strut barer är gjorda av en mängd olika material, inklusive stål, aluminium, rostfritt stål och kolfiber.
Hitta och köpa Strut Bars
barer

Strut komma färdiga för de flesta fordon. Företag som är specialiserade på eftermarknaden prestanda delar är en bra källa för fjäderben barer. Källa dem från företag som specialiserat sig på hantering och prestanda delar för specifika fordon. Ibland, fjäderben barer är även tillgängliga från tillverkaren av fordonet som en återförsäljare prestanda tillbehör. Addera Installera Strut Bars

Installera en strut bar är i allmänhet en mycket enkel procedur , så länge som baren har utvecklats speciellt för det fordon som du installerar det. Öppna huven och hitta de toppar av strut torn i motorrummet strax ovanför hjulen. Lossa och ta bort muttrarna som fäster den övre staget till motorrummet med lämplig storlek hylsa och spärrskaft. Skjut strut bar ned på reglarna där muttrarna tråden. Montera muttrarna på toppen av strut bar och dra åt dem med hylsan. Se till att baren inte stör motorn eller några komponenter där den korsar motorrummet från ena sidan till den andra. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96614.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.