Så här aktiverar du funktioner i Ford Computers

De flesta bilar har någon form av en dator inbyggd i fordonet, inklusive de som tillverkas av Ford Motor Company. Datorn övervakar och läser allt som pågår i bilen, från motorns prestanda till gasen till luft-förhållandet. Du kan se denna information själv och även göra det möjligt för vissa av funktionerna på datorn med en enda kabel och en bärbar dator. Saker du behöver
OBD1/OBD2 till USB-datakabel
Laptop Review Software installations-CD
Owners manual
Visa fler instruktioner
1

Leta den OBD1 eller OBD2 port på din bil. OBD2 är den senaste datoranslutning, och kom ut i slutet av 1990. Det är typiskt placerad nära förarens sida av fordonet, under ratten. Anslutningen är ungefär en två tum lång port med ett brett kabelöppningen.
2

Sätt OBD1 eller OBD2 änden av kabeln till den port på din Ford fordon. För att avgöra vilken anslutning du använder, kolla din instruktionsbok.
3

Sätt i cd installationsskivan i din bärbara dator, följ sedan instruktionerna i installationsguiden som läses på skärmen till installera programvaran. Programmet CD medföljer OBD1-eller OBD2-till-USB-adapter kabeln. Det finns några olika programtitlar, men alla läsa och följa bilen på samma sätt.
4

Anslut den motsatta änden av OBD1 /2 kabel till en av USB-portarna på datorn.
5

Ström på fordonet och starta den installerade programvaran. På skärmen programmering visas nu alla data tas emot av bilens datorsystem. Klicka på den specifika inslag i fordonet (t.ex. RPM eller acceleration) för att aktivera funktionen på Ford datorsystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86583.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.