Hur Wire en isolerad Harness släpvagnskablage till en motorcykel för en Trailer

Planerar en multipel resa dag väg med din motorcykel kan vara svårt på grund av det begränsade lastutrymmet. Ett sätt att förbättra bärförmågan är att dra en liten släpvagn. Alla trailers som används på allmän väg måste ha ett minimum av broms-, signal-och positionsljus. Dessa lampor drivs med era motorcyklar bakljus. Ansluta en platt 4-vägs trailer kontakt sker med några grundläggande verktyg och lite trial and error. Saker du behöver
Skruvmejselsats
12-V-prov ljus
4-poliga kablage
Scotch lås kontakter
Buntband
eltejp
Visa mer Instruktioner
1

Lossa skruvarna som fixerar bakljusen till kroppen av motorcykeln med skruvmejseln. Ta bort ljusen från sina hålor.
2

Anslut 12-volts testet ljusets alligator klipp till en lämplig plats nära bakljusen. Det är typiskt för en motorcykel för att använda sin ram som den universella marken, så någon ren metall kommer att fungera.
3

Vrid tändningen till "power on" och aktivera högersväng signal.
4

Probe de blottade trådarna på höger bakljus att hitta strömförsörjningen för signalen. När testet lyser du har hittat den rätta tråden. Upprepa detta steg för att hitta de kraftkällor för den vänstra signalen och positionsljus.
5

Anslut 4-vägs trailer sele gröna kabeln till makten tråd för rätt signal med en scotch-kontakt. Dessa fungerar genom att placera en tråd i varje spår och stänga grinden. Porten kommer att tvinga ett blad i varje tråd skapar anslutningen.
6

Anslut selen gula kabeln till strömkällan för den vänstra signalen, den bruna ledningen till positionsljus och vita kabeln till en marken på motorcykeln.
7

Wrap alla anslutningar i eltejp och fäst alla lösa trådar med buntband.
8

Hook den elektriska kontakten till släpet och testa alla möjliga belysning kombinationen är för korrekt funktion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86581.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.