Hur man installerar bollen för en Gooseneck Trailer

Svanhals trailers fäster bollen missöden som sätts i centrum av flaket, inte på den bakre stötfångaren. Denna typ av Hitch har flera fördelar jämfört med femte hjul stil missöden och stötfångare kära mount: Den kan hantera större dragvikter än någon av dessa stilar, gör det för flera riktningar rörelse dragfordonet (inte enkelriktad, som en femte -wheel hitch) och du kan ändra bollen till era bogsering behov, eller ta bort den för att använda din lastbil säng för andra jobb. Du kan enkelt installera bollen för en Gooseneck trailer när det är dags att dra. Saker du behöver
Svanhals kulkoppling
Tunga stift duty sprintarna
Stor skiftnyckel (om det behövs) katalog Thread låsvätska (om så önskas)
Visa fler instruktioner

1

Välj rätt storlek dragkula för den vikt du planerar bogsering och dragkrok modell du har (kolla länken till diagrammet i resurserna för att avgöra vilken storlek boll du behöver). Det är viktigt att använda bollar gjorda för din modell hitch att se till att bollen passar fästet.
2

in bollen i monteringsfäste i flaket. Håll bollen slutet på toppen. Vissa hitch monteringar monteras ovanpå golvet i lastbilens flak. Andra är installerade undertill, med bollen passerar genom ett hål i golvet av sängen.
3

Säkra bollen i monteringsfäste. De flesta Svanhals dragkrokar använder ett stift fäst vid ett draghandtag för att göra detta. Tappen förs genom bollen och monteringsfäste att hålla dem samman. En saxsprint trycks genom hålen i slutet av den draghandtaget stift, för att förhindra den från att falla ut. Vissa typer av missöden kommer att kräva dig att trä ett lås mutter på undersidan av bollen. Tillsätt några droppar av en tråd låsning vätska till gängorna på änden av bollen bit innan du drar åt muttern på plats, för ökad säkerhet. Dra denna muttern tills den ligger an mot monteringsfäste, med en stor skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84248.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.