Installationsinstruktioner för en PST Sway Bar Kit

PST tillverkar ett brett utbud av produkter, inklusive vingla barer. En krängningshämmare förbinder suspensionen på varje sida av fordonet, minimera sida till sida gungning och mager vid kurvtagning. Detta kan öka kvaliteten, inklusive säkerheten, i din ride. Om du vill förbättra hanteringen av din bil, kan du installera en PST krängningsstång. Processen tar ungefär en timme. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
PST krängningshämmare kit
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
skruvnyckel set
Drill motor
Metall borr
skruvmejsel
Märkpenna
Körnare
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på ett plant underlag och lyft upp den bakre delen av fordonet med domkraften. Sätt pallbockar under chassit och ta bort de bakre hjulen med däck järn.
2

Installera D-formade bussningar på krängningshämmaren genom att bända öppna bussningen med skruvmejsel och skjuta bussningarna nedåt från ändarna av den krängningshämmare till fästpunkterna, som ligger ungefär en fot från mitten av krängningshämmaren. Placera krängningshämmaren tillfälligt på axeln. Montera U-bultarna ur satsen från botten av axeln upp på D-formade bussningar, sedan löst skruva U-bultarna till bussningarna med muttern med 3/8-tums Ratchet och uttag.

Billiga 3

installera ramen fästena ur satsen på de krängningshämmare bussningarna med hjälp av en skiftnyckel. Montera den andra änden av krängningshämmare bussningarna på ändarna av de vingla fälten med 3/8-tums Ratchet och uttag. Placera ramen fästena mot ramen. Markera monteringshålen på ramen konsolerna med märkpenna, sedan markera hålen med körnare genom att trycka mitt punch tills den gör ett märke på ramen.
4

Luta krängningshämmaren ut av vägen. Borra upp de hål du markerade i steg 3 med borrmaskin motor och en metall borr. Luta vingla bar upp mot ramen. Bolt ramen monteras på ramen med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel.
5

Dra alla skruvarna för krängningshämmare med skiftnyckel och 3/8-tums Ratchet och uttag. Installera de bakre hjulen med däck järn, höja fordonet något, ta bort domkraften och lägre fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86944.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.