Hur man installerar Vinyl Pinstriping

Vinyl pinstripes lägga en touch av klass till din bil som du kan lägga till dig själv. De vinyl ränderna är förpackade i rullar och finns i många bildelar butiker och även några varuhus. Vinyl pinstripes kan innehålla praktiskt taget vilken färg du kan tänka dig, liksom många utföranden avsedda att förbättra utseendet på din bil. Saker du behöver
tvål och vatten
tvättsprit
Rena trasor
Rakblad
Visa fler instruktioner
1

Rengör motorcykeln noggrant med hjälp tvål och vatten. Var särskilt uppmärksam på det område som du har valt att tillämpa den kritstreck.
2

Blöt en ren trasa med tvättsprit och grundligt torka av området där du kommer att tillämpa vinyl kritstreck. Detta kommer att ta bort alla rester av vax eller tjära kvar efter det att fordonet har rengjorts.
3

Rulla en liten del av vinyl kritstreck ca 6 inches lång. Dra av papperet från de första 2 inches av bandet, dra papperet backa på en 90-graders vinkel.
4

Tryck på självhäftande vinyl pinstripe ledande kanten på den position där du vill att kritstreck ska börja. Tryck fast den ordentligt ner med fingrarna för att försäkra att det inte kommer att lossna medan du fästa resten av kritstreck.
5

Dra vinyl pinstripe kast bort från bilen långsamt för att undvika att dra fastnat lim off av fordonet. Dra långsamt bort pappret uppbackning när du kliver in mot den mest avlägsna punkten där du vill att kritstreck avsluta på bilen. Dra kritstreck tätt nog för att sträcka från rand, sedan knäböja för att bedöma läget för kritstreck i förhållande till övriga kroppen linjer i bilen.
6

Rikta kritstreck där du vill ha det , och samtidigt dra, flytta handen som håller i kritstreck närmare fordonet. Detta gör det möjligt kritstreck att hålla sig till bilens yta. När kritstreck är på plats, skära av änden från rullen med ett rakblad. Använd fingrarna för att försiktigt trycka den självhäftande vinyl på plats.
7

Skala klar skyddsfilm från toppen av vinyl pinstripe, dra försiktigt av filmen bort från de randiga linjer, lämnar vinyl pinstripes anbringas på fordonets färgytan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87175.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.