Hur man installerar rubriker på en Camaro

De lager avgasgrenrör på din Camaro begränsa flödet av avgaserna när de lämnar motorn. Detta minskar hästkrafter eftersom det minskar flödet av frisk luft som kan komma in i motorn. Avgassystem headers byter grenrör och minska denna begränsning, så att du kan öka luftflödet går in i motorn. Detta resulterar i ett hästkrafter ökning. Installera rubriker är en process de flesta hem mekaniker kan utföra. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Ta bort AIR rör från båda rubriker. Lufttuberna har ett svart nät wrap på dem och de säkra på grenröret med två skruvar. Avlägsna bultarna med en hylsa, spärrskaft och förlängning bar och dra AIR rören utanför grenrör.
2

Ta bort alla skruvar som fäster varje header till motorblocket. Använd ett Ratchet och uttag. Som en anteckning, är bulten närmast brandväggen på passagerarsidan av motorn mer åtkomlig från under Camaro.
3

Koppla bort alla tändkablarna, märka dem med tejp så du vet vart de går under installera och ta bort varje tändstift med ett tändstift hylsa och spärrskaft.
4

Hitta och ta bort alla fyra syresensorerna. Du kommer att hitta en givare i varje grenrör och en sensor mellan grenröret och katalysatorn. Använd en öppen nyckel för att ta bort sensorerna och sedan koppla varje sensor kabelnät genom att koppla ur den.
5

Ta bort skruvarna som håller fast flänsen på grenröret och katalysatorer tillsammans med en sockel och ratchet. Du kommer att hitta två skruvar för varje flänsanslutning.
6

Ta utblåsningsgrenrören genom att dra dem nedåt och ut från under Camaro. Det finns inte tillräckligt utrymme för att ta bort dem från den övre delen av motorn. Packningen kommer att falla bort när du tar bort grenrören.
7

Lossa styrlänkaget med en hylsa och spärrskaft för att ge utrymme för huvudet.
8

Skjut rubrikerna upp och in i motorrummet från under Camaro och dra åt styrlänkaget.
9

Placera packningen mellan motorblocket och huvudet flänsen och dra åt huvudet på plats med hjälp av de nya bultar som medföljer sidhuvudet.
10

Återanslut lufttuberna till nya rubriker.
11

Säkra katalysatorer till de nya avgassystem rubriker med den nya hårdvaran levereras med huvudena.
12

Återanslut alla fyra syresensorer med fast nyckel och plugg sensorerna igen
13

tillbaka alla tändstift och koppla tändkablarna igen Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86131.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.