Hur Wire en AEM UEGO

AEM Universal Exhaust Gas Oxygen mätare kan kopplas till en serieport så att du kan mata data till HyperTerminal programvaran. Den UEGO mätare ger exakt, detaljerad information om utförandet av en bil när det är igång och låter bil tuners och racers auto för att ringa in sådana variabler som luft till bränsleblandningen. Mätaren är utformad för att fungera med AEM UEGO sensorn snarare än beståndet Oxygen sensor installerad i en vanlig bil. Saker du behöver
Avbitare
Wire strippor
Löd
Lödkolv
Eltejp
Krympslang
Värmekanon Review, Digital multimeter

Visa fler instruktioner
1

bort den negativa batterikabeln på din bil
2

Leta följande kablar från bilens ledningar:. 10 till 18 volt makt och mark. Leta upp trådarna från din AES controller, behöver du den orange och bruna trådar.
3

Strip sista halv tum av isoleringen från varje tråd. Skjut en två-tums avsnitt av krympslang över ena änden på varje tråd.
4

Twist den röda kabeln från AEM UEGO mätaren till 10 till 18 volts kabel från bilen. Tryck lödkolven till metalltråd tills det är varmt och sedan på lodet till metallen tills en eller två droppar smälta bort. Ta lodet och järn. På samma sätt, anslut den svarta kabeln från UEGO till jordledningen på bilen. Anslut den orange tråden till orange kabel från styrenheten och den bruna ledningen till den bruna ledningen från styrenheten.
5

Skjut krympslangen över anslutningarna och krympa den med värmepistol.
6

Anslut AEM UEGO till en seriell port för produktionen genom att skära ett nio-stifts seriell kabel nära den manliga plug-end. Ställ in digital multimeter att detektera kontinuitet och hitta den tråd som ansluter till stift två och tråden som ansluter till stift fem. När man tittar på pluggen, är stiften numrerade från vänster till höger och uppifrån och ned, så stift ett är längst upp till vänster, stift fem är högst upp till höger. Toppen är sidan med fem stift, har de fyra nedersta.
7

Twist och löda den blå kabeln från AEM UEGO mätaren till tråden för stiftet två på den seriella porten. Anslut kabeln till stiftet fem till bilens jord.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87665.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.