Hur man öka motorns prestanda med en kort Ram Intake System

En kort RAM intag är en mycket enkel version av en kall luftintaget, vilket minskar lufttemperaturen inuti en förbränningsmotor. En kort bagge insugningssystem består vanligtvis av en kort metallrör och ett luftfilter, som kombineras för att öka blandning av luft och bränsle, liksom hästkrafter av fordonet. Instruktioner
1

Öka din motorns prestanda genom att installera ett kort system-RAM intag i alla bilar som använder forcerad induktion, såsom en kompressor eller turbo. Sedan tvingas induktion ofta värmer upp luften till den punkt där en traditionell kall insugningssystem är värdelös, kommer den mindre avstånd som skapas av den korta RAM intaget vara en mer effektiv lösning för insprutning av kallare luft i motorblocket.
2

Använd ett kort system-RAM intag att uppleva en ökning av motorns prestanda i de fall där den befintliga avgassystemet begränsar luftflödet. Lager inloppsrören kan bromsa ett fordon och minska hästkrafter om diametern på rören inte är tillräckligt bred för att bearbeta använt kärnbränsle. Genom att byta ut det befintliga systemet luftintaget med en kort RAM intag, förkortar du avståndet avgaserna måste färdas för att utvisas ur bilen. Addera 3

Välj en kort RAM intag Systemet med en värmesköld för att minska motortemperaturer ytterligare. En korrekt utformad värmesköld, speciellt de gjorda av kolfiber, kommer att leverera kallare luft till framsidan och sidorna av motorrummet. Observera att kolfiber värmesköldar kan vara väldigt dyrt, och erbjuder endast en marginell förbättring i prestanda över mer traditionella material som metall.
4

Hitta rätt kort system-RAM intag genom att välja ett som motsvarar effektkurvan underhålls av bilens färddator. Några korta RAM intag system kan faktiskt minska möjligheten för din motor att leverera effekt vid vissa hastigheter, om de inte är ordentligt paras med din typ av bil.
5

Välj ett kort system-RAM intag för att öka gas körsträcka du får med din bil. Även om du inte planerar att använda en kall luftintag för att hjälpa på banan, kan du förlänga också livslängden på din motor, förhindra överhettning och se till att din bil presterar mer effektivt med en kort RAM intag.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94877.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.