Anvisningar om hur man Shackle Lyft en Jeep

Schackel hissar är utformade för att lyfta fordon med bladfjädring. Dessa installeras på alla Wranglers äldre än 1995. Cherokee modellerna har bladfjädrar på bakvagnen, vilket kan lyftas med en bygel lift kit. Köp satsen från någon off road prestanda butik och installera lyfta dig själv i ett par timmar. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Wrench
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Park Jeep på en ren, plan yta. Dra åt parkeringsbromsen. Skjut en domkraft under framaxeln och lyft den främre delen av fordonet. Place pallbockar längs rambalkar för att stödja vikten av fordonet. Sänk domkraften tills trycket släpps från axeln och fjädring.
2

Lokalisera bygeln på varje bladfjäder. Bygeln är den del av suspensionen som ansluter till bladfjädern och fordonets ram. Ta bort skruvarna som håller fast bygeln till bladfjädrar och ram med hjälp av en skiftnyckel. Ta bojor från Jeep. Addera 3

Placera hissen bojor på plats. Rikta in hålen och montera bultarna genom bojor och in i bladfjädrar och ram järnväg. Montera låsbrickan på motsatt sida och skruva på låsmuttern på bultarna. Dra åt bultarna till 30-35 ft-lbs med en momentnyckel.
4

Upprepa dessa steg för att installera de återstående bojorna.
5

Lyft fordonets front med golvet uttag höga nog för att ta bort domkraften. Sänk bilen till marken. Upprepa dessa steg för att byta ut de bakre bojor att slutföra lift kit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85721.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.