Hur man installerar Halo Angel Lights

Lyxbilar som BMWs tur leder även i totalt mörker på grund av den magnifika skenet av deras gloria (eller ängel) tänds. Till skillnad från många andra eftermarknadsprodukter, gloria lampor är både ett estetiskt tilltalande tillägg och en positiv påverkare syn på sena natten enheter. Processen att installera halo lampor i din bil kan vara tidskrävande, men är väl värt ansträngningen att komplettera en mer extravaganta utseende och säkrare körupplevelse. Saker du behöver
Latexhandskar
Phillips huvud och platt huvud skruvmejslar
Hylsnyckel
Vajerlås
eltejp
Avbitartång (tillval) katalog Klar silikon täta
fön
Visa fler instruktioner
1

Lossa den främre stötfångaren, med din Phillips och /eller platt skruvmejsel för att ta bort skruvarna på höljet av strålkastarna och nära hjulen . Kontrollera att du har tagit bort alla skruvar.
2

Ta bort den främre stötfångaren med återhållen kraft med händerna. Vissa fordon kan inte kräva att du ska dra bort hela stötfångaren, bara något tillräckligt för att ta bort strålkastarna från deras bostäder.
3

Skruva upp på varje strålkastare med en stjärnskruvmejsel, spårskruvmejsel eller hylsnyckel beroende på bilens typ. Var noga med att sätta på din latexhandskar förväg. Koppla eller, om nödvändigt, använd avbitare för att klippa kablarna kopplade till din bil från de gamla strålkastarna. Dra ut strålkastarna från huset.
4

Torka insidan av dina strålkastare med en hårtork för att ta bort ackumulerad kondens. Täta kanten av strålkastarna med klar silikon. Coat kislet över strålkastarens tätningsmedlet ungefär bredden av ett antal 2 blyertspenna runt omkretsen av strålkastarna. Placera strålkastarna i bilens strålkastarhuset, men skruva inte fast strålkastarna in ännu.
5

Koppla in din nya gloria lyser om strålkastarna har förmonterade pluggar, och skruva strålkastarna ordentligt i sina bostäder. Om gloria lampor har ledningar, test för de positiva och marken trådar genom att ansluta kablarna till makten (positivt av batteriet) och jord (någon bult i motorrummet). Generellt röda kablarna anslutas till strömkällan, kan vita ledningar ansluter till båda, och de svarta kablarna anslutas till jord. I strålkastare med bara röda och vita trådar, de röda trådarna ansluter till makten och de vita trådarna anslutas till jord. I strålkastare med bara vita och svarta kablar, de vita trådarna fäster till makten och de svarta trådarna fäster till jord.
6

Sätt samma färg trådarna i din tråd klämma och pressa klämma handtaget med handflatan din hand tills trådarna koppla samman. Säkra anslutningen med eltejp. Hänvisa till din bil bruksanvisning för att identifiera platsen för din parkeringsljus kontakt, och bifoga de tejpade kablar till din parkeringsplats lampor kontakt positiva och terminaler plats respektive.
7

slår på strålkastarna och njut av din nya gloria ängel lampor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85761.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.