Hur man installerar Powertrax No-Slip Traction System

Låsa skillnaderna är utmärkt för att bibehålla dragkraft i terrängförhållanden scenarier, medan begränsad-slip eller "positiva" differentialer ger smidig på-road prestanda. Den Powertrax No-Slip Traction System från Richmond syftar till att kombinera attributen för båda differentiella typerna, vilket ger bilen bra grepp när det behövs samtidigt som differentialbroms s jämnhet. Installationen är lite rörigt och tidskrävande, så var beredd att få en förändring av kläder och några trasor butik på handen. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Stoppklossar
tidningen
dräneringskärlet
Hylsnyckel
Tänger
lagerfett
Kolla blocket
Differential equipment shop trasor
Visa fler instruktioner
förbereda fordonet
1

Parkera fordonet på en plan och jämn yta. Placera överföring i "Park" och vrid bil utanför. Om bilen är utrustad med en manuell växellåda, placera den i första eller andra växeln istället.
2

i parkeringsbromsen. Lyft den bakre delen av fordonet med en domkraft och placera pallbockar under ramen.
3

Place stoppklossar bakom framhjulen för att hindra fordonet från att rulla bakåt. Placera sändningen "Neutral" och lossa parkeringsbromsen. Addera Förbereda Differential
4 ark

Place i tidningen under differentialyta att fånga eventuella trilskande droppar eller spill . Placera drain pan direkt under differential.
5

Lossa skruvarna skillnaden locket på plats med en hylsnyckel. När du gör detta, låt oljan rinna ut ur differentialen och in i tråget. Täck dräneringstråget och ställ den åt sidan efteråt.
6

Demontera bulten för pinjongaxeln med en hylsnyckel. Dra bulten och axeln ur differentialen. Skjut axlarna inåt för att exponera de C-formade klämmorna. Ta bort clipsen med en tång.
7

tag spider redskap och dess brickor för hand och dra ut dem från sina platser i differentialen. Luta kugghjulen 90 grader för att rensa andra redskap och dra dem ur differentialen. Ta tag passageraren axelsidan axeln för hand och dra den 6 inches ur differentialen. Ta tag sidodreven och deras brickor för hand och dra dem ur differentialen. Addera Installera Powertrax System
8

Inspektera kopplaren tänderna och se till att deras luckor är i linje med de luckor i synchro ringen. Applicera en måttlig beläggning av lagerfett till föraren tänderna och dess distans. Applicera samma beläggningen till sadeln fjädrar och seat-i hål.
9

infoga kopplingar till den differentiella fallet, ring gear sidan först. Fäst C-klämman till kuggkransen sidan drivaxel. Se till att paddla öppningen på ringen växelsidan synchro ringen är vänd bort från dig.
10

Placera ej slitsade distansen i icke-slitsade drivrutin på differentialen. Kontrollera distanserna paddel ställer upp med paddeln öppningen på synkro ringen, och tryck sedan på föraren och spacer combo på kopplingen. Utför samma åtgärd för slitsade spacer och förare combo.
11

in varje inre fjädern inne i den yttre fjädern. Komprimera fjädrarna ihop och sittplats för dem inne i skåran på förarna. Rotera enheten 180 grader och sätt in den andra fjädern satt i skåran på den andra sidan.
12

Inspektera gapet mellan förare med en check blocket. Endast den smala änden av kontrollen blocket ska passa in mellan gapet.
13

Skjut passageraren axelsidan axel inåt genom kopplaren. Sätt i ett C-klipp i spåret på föraren och spacer. Sätt in en annan C-klipp i spåret på axeln, och sedan dra ut axeln till sittplats klippet.
14

Vrid båda axlarna för att exponera öppningen pinjongaxeln. Kontrollera att båda distanserna och förare sitter på kopplingarna.
15

Rotera fallet ett kvarts varv fram till linje pinjongaxeln öppna upp med föraren sadlar. Rotera axeln i differentialen, med hjälp av den kvarhållande bulten som handtag. Väl införd, placera bulten in i fallet och dra åt den med hylsnyckel. Addera Avsluta installationen
16

Placera sändningen i växel. Rotera förarsidan hjulet framåt och håll den mot drivlinan. Se till att passageraren hjulet inte roterar i samma riktning. Det bör dock rotera fritt i den motsatta riktningen. Upprepa proceduren för passagerarsidan hjulet.
17

Lägg packningen tätningsmedel runt passyta hos differentialen täcker och sätt tillbaka locket. Fyll differential med differential olja. Torka upp spill och droppar med butik trasor och kasta tidningen.
18

i parkeringsbromsen. Avlägsna domkraften och sänka bilen. Ta bort block från framhjulen. Släng den gamla differential olja på ett miljövänligt sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87663.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.