Hur man installerar Bully Kit Dog Propan

Propan är ett populärt tillägg för diesel prestanda entusiaster. Möjligheten att injicera propan till en diesel motor cylindrar låter propan för att arbeta som en katalysator och öka andelen bränsle som förbränns av motorn, vilket ökar hästkrafter och bränsleekonomi. Bully Dog är en diesel prestanda varumärke som marknadsför ett antal eftermarknaden prestanda produkter. Den Bully Dog propan injektion kit annonseras öka hästkrafter med ungefär 80 hästkrafter när den används och kräver att gasolflaskan sig köpas separat från Bully Dog kit. Saker du behöver
Bully Dog Propan Injection Kit
Drill
3/4 "borr
Assorted storlek skiftnycklar
Visa fler instruktioner
Installera grunderna

1

Stäng av bil utanför och hitta en öppen plats för att installera regulatorn solenoiden, medföljer Bully Dog Propan Kit, inte mer än 20 inches från bilens turbo. Ta bort den svarta flätade slangen ur satsen. Anslut ena änden av slangen till gasolflaskan och den andra till solenoiden.
2

Installera sparge slang till intaget slangen ligger mellan bilens luftfilter och turbo, men inte mindre än 3 " bort från turbon själv. Borra ett hål 3/4 "i diameter i intaget slangen. Placera komponenten dragavlastning i den nyligen borrade hålet och fäst den med en mutter och bult låsning förening. Säkra spridarrör i dragavlastningen med hullingen pekar mot regulatorn . Addera 3

Hitta bilens värmeslangen som ansluter från värmeelementet till motorblocket. Ta den ursprungliga slangen och anslut ena änden av den nya slangen från värmeelementet till förångningsenheten regulator. Anslut den andra änden till motorblocket och se till att slangen är säker.
4

Anslut ena änden av fodret slangen till regulatorn och se till att den är säker. Mät och kapa lämplig slanglängd för att nå från regulatorn till spridarröret som blev installerat tidigare. Fäst den lösa änden av fodret slangen till spridarrör.
Ledningsdragning
5 < p> Lokalisera den trycksatta sidan av fordonets turbo och installera brytaren lufttryck till laddluftkylaren eller MAP-sensorn slang genom borrning och gängning ett hål för att säkra omkopplaren. Installera en tråd från en sida av lufttrycket omkopplaren till satsen solenoiden, och en annan tråd i hytten på fordonet för att ansluta till kontroll vippbrytare.
6

Utvärdera insidan av fordonet och välj en lättillgänglig plats för att installera vippströmbrytare som kommer att styra systemet. Koppla vippbrytare till jord, en kraftkälla, och fäst tråden från luften tryckvakten till lasten terminalen av vippan.
7

Vrid justerskruven på baksidan av regulatorn medurs för att öka mängden av propan som strömmar genom systemet. Testa justeringen genom att köra en bygel till lufttrycket strömbrytaren. Kontrollera att se till att gasolflaskan är full och på, slå på vippströmbrytare och starta bilen. Turn regulatorn justerskruven tills fordonet börjar tomgång ungefär. Flytta skruven tillbaka 1/2 varv från ojämn tomgång och ta bilen på en provtur efter avlägsnande av lufttrycket tvåtrådsomkopplare hoppare.
8

Montera gasolflaskan i sängen av lastbilen permanent och säkert, eller under karossen av lastbilen, efter att ha återvänt från en lyckad provkörning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85186.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.