Installation av en Flowmaster

Den flowmaster är en eftermarknad ljuddämparen som du kan installera på din bil eller lastbil. Denna typ av Ljuddämparen är utformad för att öka kraften och prestandan i din motor. Detta görs genom att tillåta mer luft att komma ut ur avgaserna, vilket resulterar i att motorn är igång svalare och mer effektivt. För att utföra installationen måste du först köpa rätt Flowmaster ljuddämpare för biltypen. Saker du behöver
Bil jack
Jack står
Bågfil
Wrench
gängsmörja
Ringdragprov
Visa fler instruktioner Review bort befintlig ljuddämpare
1

Lyft den bakre delen av fordonet upp från marken med domkraft. Ställ pallbockar på ramen nära bakhjulen. Sänk bilen på pallbockar.
2

Klipp änden av avgasröret bort från ljuddämparen med bågfil. Dra metall hängare på avgasröret ur gummilagringen på fordonet. Ställ avgasröret åt sidan.
3

Dra metall byglar som finns på baksidan och framsidan av ljuddämparen ur gummihållare. Lossa klämman som är fästa ljuddämparen till inloppsröret med skiftnyckel. Addera Install Flowmaster
4

Ta bort muttrarna på klämmorna som medföljer flowmaster med skiftnyckeln. Applicera gängsmörja på gängorna på klämmorna.
5

Klipp änden av inloppsröret med bågfil, om det behövs, för att passa din bil.
6

Skjut en ring klämma över den mindre änden av snittet inloppsröret. Sätt i den smala änden av inloppsröret in i avgassystemet huvudröret. Dra åt klämringen för hand.
7

Fäst metall hängare till inloppsröret och infoga metall hängare i gummilager. Dra åt klämringen på inloppsröret för hand.
8

Placera en ring klämma över inloppsröret på ljuddämparen. Sätt in ljuddämparen i änden av inloppsröret och dra åt klämringen för hand.
9

Placera annan ringklämma över utloppsröret på ljuddämparen. Sätt i ändrör i utloppsröret och dra åt klämringen för hand.
10

Dra alla muttrarna på ringen klämmor med skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86132.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.