Hur till Öka Hästkrafter i en Corvette

Corvette är en två-dörrars, bakhjulsdriven sportbil först introducerades 1953 av General Motors, enligt Chevrolet emblem. Den Corvette fortfarande i produktion i dag, vilket gör det till ett av de äldsta serietillverkade fordon i amerikanska fordonsindustrin historia, enligt General Motors. Varje version av Corvette, från den ursprungliga 1953-modellen, som producerade 150 hästkrafter, till 2010 Z06, som producerar 480 hästkrafter, kan göras mer kraftfull via inköp och installation av prestanda eftermarknaden uppgraderingar. Saker du behöver
Automotive verktygslåda
Visa fler instruktioner
1

köpa och installera en prestanda eftermarknad kallt luftintaget. Corvette kall-luftintaget systemet ansvarar för kylning och styrning av luft in i motorn. Prestanda eftermarknaden kallt luftintag är konstruerade för maximalt luftflöde, medan beståndet kallt luftintaget är ganska restriktiv att minska motorljudet. Installera en prestanda eftermarknad kallt luftintaget oftast resulterar i en ökning av 5 till 20 hästkrafter, enligt tillverkarens krav, beroende på modell och år för Corvette.
2

köpa och installera en prestanda eftermarknaden avgassystem systemet. Avgassystem tillåta varm luft att strömma ut ur motorn för att upprätthålla en lägre motorns arbetstemperatur. Som med kall luft intag system, stock avgassystem är ganska restriktiva för att minimera motorns buller och utsläpp. Installera en prestanda eftermarknaden avgassystem kan ge en effektökning på ca 10 till 40 hästkrafter, bygger på tillverkarens påståenden. Observera att detta vanligtvis gör motorn starkare och ökar Corvette utsläpp. Se till att samråda med fordonsindustrin föreskrifter för ditt tillstånd innan du installerar en eftermarknad avgassystem, eftersom du kan oavsiktligt orsaka din Corvette för att förlora sin street-legal status.
3

köpa och använda en handhållen blinka tuner. Tuners kan bara användas på Corvetter som har en dator ombord. General Motors började sätta inbyggda datorer i sina Corvetter i början av 1980, beroende på trim linje. Tuners programmera bilens färddator, vilket kan ge en måttlig hästkrafter uppsving för ett lager Corvette. Ännu viktigare, kommer en tuner maximera hästkrafter vinster av alla eftermarknaden ändringar du gör i din Corvette. En Corvette med en dator ombord bör ställas efter varje installation av en prestation eftermarknaden komponent.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95727.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.