Flowmaster Vs. Magnaflow avgassystem

Det finns många skäl att byta bil eller lastbil s lager avgassystem med en eftermarknad prestanda avgassystem som Magnaflow eller Flowmaster. Du kan göra dina starkare fordon ljud, tillsammans med att få bättre MPG, hästkrafter och motorns effektivitet. Flowmaster Fördelar

Flowmaster avgassystem ger en tiondels vinst i hästkrafter och ger din bil ett kraftfullt och igenkännbar ljud. På grund av ökad motorns verkningsgrad, finns det också ett lyft för din gas körsträcka. Flowmasters drivs av en prestation ljuddämpare med kammare interiör, och levereras med alla delar som behövs för en at-home installation.
Magnaflow Fördelar

Magnaflow system är uppbyggda kring en speciella ljuddämparen fodrad med ett akustiskt utformade material som hjälper finjustera ljudet av din bil, vilket ger en jämn, låg morra. Magnaflow avgassystem är utformade med en honey-comb katalysator som tillåter motorn att arbeta med full effektivitet, samtidigt som den är mer miljövänlig. Magnaflow kommer med en livstids garanti och är utformade med en bolt-on installationsmetod som passar i stället för ditt lager avgaserna med hjälp av handverktyg.
Överväganden
< p> Vilken prestanda avgassystem märke du väljer att gå med för din bil beror på dina behov och akustiska smaker. Om du behöver förbättra din gas körsträcka och hästkrafter, är ett Flowmaster systemet ett bra val. Om du vill ha en lågfrekventa ljud och effektivare motor, är en Magnaflow avgassystem det bästa valet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95830.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.