Hur Wire en Toyota Highlander till ett dragfordon

Toyota Highlander är en mid-size SUV med en stark V6 motor som kan dra släpvagnar som väger upp till 5000 pounds. Installera kabelstammen är enkel. Selen finns i två delar. Det finns en omvandlare inkopplad under instrumentbrädan som konverterar och isolerar elektricitet inuti Highlander från den hos släpvagnen. En andra sele kopplas in i vänstra bakre delen av fordonet och ger den verkliga anslutningen till släpet. Saker du behöver
Kabelstam kit
platt skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
plastbanden
Visa fler instruktioner
1

Titta under strecket på förarsidan av Highlander, till vänster om bromspedalen. Du ser en koppling. Dra ur kontakten och koppla in omvandlaren delen av kabelnätet. Den passar i en serie med de andra trådarna, så enkelt koppla in den mellan de befintliga manliga och kvinnliga pluggar. Använd plastbanden att hålla trådarna ur vägen. Omvandlaren har dubbelhäftande tejp på baksidan. Använd den för att fästa omvandlaren på väggen.
2

bort förarens sidoplåten lagring och bakre lastgolvet. Fäll upp baga-panelen.
3

bort plasten lagringsbricka från bakre vänstra hörnet av bagageutrymmet genom att skruva skruvar eller tar bort plasten fasthållare, beroende på vilket år det fordonet. Under plasten förvaringsfack, hittar du i kontakten för ledningsnätet. Anslut den och leda ut den i förvaringsutrymmet under lagring panelen.
4

Byt avställningsplatsen och panelerna lagring. När du behöver använda ledningsnätet, öppna bakstycket, ta bort lagring panelen och leda ledningsnätet ut ur fordonet. Du kan stänga den bakre luckan helt. Gummit isolering har plats för ledningarna att passa genom dörren utan att skada dem.
5

Lägg säkringen för ledningsnätet och släpet till säkringshållaren placerad i motorrummet bredvid batteriet . Det kommer att märkas "Trailer." Använd 10 amp säkring medföljer ledningsnätet kit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86530.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.