Hur man installerar en Jeep Hitch

Har du någonsin velat dra en liten släpvagn bakom din Jeep Wrangler? Vare sig det är för arbete eller spel, lägga till en dragkrok är ett billigt sätt att öka värdet och mångsidigheten hos din Jeep. En Rammonterat skumt är mycket starkare än en traditionell stötfångare-pull set-up. Installera ett skumt kan tyckas komplicerat och svårt. Följande steg kommer att göra installationen går snabbt och problemfritt. Saker du behöver
Ratchet och Hylsnyckelsats
Skruvmejsel
Torx-bit set
dragkrokssatsen
Visa fler instruktioner
1

bort plasten etiketter ändlock på varje sida av den bakre stötfångaren. Det finns två skruvarna på toppen och tre skruvarna på undersidan.
2

Ta bort de sex skruvarna som håller stötfångaren på Jeep. Demontera stötfångaren genom att dra den mot dig och ställ den åt sidan.
3

Montera bultarna som följde med dragkrokssatsen genom den bakre tvärbalk i ramen så att bultarna sticker ut till den bakre delen av fordonet. Detta kräver tålamod. Ett magnetiskt verktyg hjälper till att hålla bultarna på plats.
4

försiktigt installera skumt på bultarna i tvärbalken. Montera brickor och muttrar på bultarna och dra ner dem.
5

tillbaka stötfångaren på tvärbalk ovanpå den nyinstallerade ram skumt. Montera bultarna genom lås, sedan stötfångaren i ramen. Dra åt alla bultar.
6

Installera plastsnäpplocken stötfångare slut med fabriken skruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95366.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.