Nerf Bar Installationsinstruktioner

Nerf barer eller sidofält, monterad på ramen av en lastbil kommer att hjälpa människor att komma in och ut ur fordonet. Nerf Bars är horisontella staplar som sträcker sig något från lastbilens kropp och fungera som ett steg. De finns i flera utföranden och mönster för att ge din bil en uppseendeväckande look. Installera Nerf bars på din bil är lättare med en bil dolly för att komma åt undersidan av din lastbil ram. Insstallation detaljer kan variera något, beroende på märke och modell av din bil - se till att köpa Nerf bars kompatibla med din modell fordonet. Saker du behöver
Hylsnyckel
5/8-tums skiftnyckel
Bil dolly
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera främre fäste för vänster sida och en J-bult som kom med dina Nerf bars. Den vänstra konsolen kommer markeras med en "L."
2

Fäst främre fäste till den vänstra ramen med en J-bult, skruv och mutter. Dra inte åt bulten. Ligg ner på bilen dolly och rulla under bilen ram för att få den bästa vinkeln. Den främre fästet ska placeras i hålet på ramen närmast framdäcket.
3

Fäst bakre fäste till vänster ramen med två skruvar och två muttrar. Dra inte åt bultarna. Den bakre fästet ska placeras på hålet på ramen närmast bakhjulet.
4

Lokalisera den vänstra nerf bar och anpassa nerf bar med främre och bakre fästen.

5

Fäst framför det vänstra nerf bar till fronten monteringskonsolen med två bultar genom de nedre två hål i den främre konsolen.
6

fast den bakre av den vänstra nerf bar till den bakre fäste med två bultar genom de två nedersta hålen i det bakre fästet.
7

Upprepa de föregående stegen för den högra nerf bar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95951.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.