Hur man gör en 1995 Automatisk Mustang GT Snabb

Den 1995 Mustang GT är en USA-tillverkade muskelbil producerad och designad av Ford och drivs av en 5,0 liters V-8 motor. Du kan öka hastigheten av Mustang genom att antingen öka hästkrafter eller minska fordonets vikt. Viktminskning förfaranden tenderar att vara dyra och komplicerade, därför de flesta Mustang ägare vända sig till installation av förändringar som ökar hästkrafter. Installera eftermarknaden delar som ökar flödet av luft eller bränsle i motorns cylindrar kommer att öka hastigheten på din Mustang. Saker du behöver
Insexnyckel ställa
motorlyft
Visa fler instruktioner
1

Installera en prestanda eftermarknaden tändsystem. Tändsystem påverka mängden bränsle som strömmar in i varje motorcylinder. Denna uppgradering kommer inte att öka prestandan i sig, men det kommer att maximera prestanda vinster som erhållits från de övriga uppgraderingar som anges i denna artikel. Installationen tar ungefär en halvtimme och består av att ta bort systemet fabrik tändning och installera nya eftermarknaden systemet i dess ställe med samma ansluter maskinvaran.
2

Installera prestanda eftermarknaden rubriker. Headers fungera som en mellanhand mellan motorn och avgassystemet och möjliggöra varm luft komma ut motorn, öka hästkrafter och minskar mottryck. För att installera eftermarknaden rubriker, helt enkelt ta bort alla komponenter i motorn som ligger på toppen av rubrikerna, ta bort fabriken headers, sedan byta på eftermarknaden rubriker och skruva dem på plats med samma anslutning hårdvara som höll på fabriken rubriker.

3

Installera en förgasare prestanda eftermarknad. Förgasaren är vad blandar bränsle och luft blandningen som producerar förbränningen och hästkrafter. Eftermarknad förgasare utföra denna uppgift mer effektivt, vilket ökar hästkrafter och hastighet. För att installera en ny förgasare, koppla bort gamla förgasaren från bränsleledningen och skruva isär den från motorn, då bulten i den nya förgasaren och anslut den till bränsleledningen.
4

Installera en kompressor eller turbo . Kompressorer och turboladdare kraft luft i luft /bränsleblandningen i motorn, ger en viktig impuls till kraft och fart. För att installera en kompressor eller turbo, montera den på toppen av motorn med hjälp av den medföljande fästet och anslut den till motorn med hjälp av den medföljande hårdvaran. Vissa Turbo och kompressor kit kräver motormodifieringar för att fungera korrekt, och proceduren kan variera kraftigt beroende på modell och tillverkare. Denna installation kan vara mycket svårt och rekommenderas inte för nybörjare.
5

Utför en motor swap. Nyare versioner av Mustang motorn är mycket mer kraftfull och kan anslutas till de stock komponenterna i 1995 Mustang. För att utföra en motor swap, ta bort alla anslutningar från beståndet motorn, ta bort den från motorrummet med hjälp av en motor hissa, lägga in den nya motorn med en motor hissa, och göra alla nödvändiga anslutningar. Även om det är tekniskt möjligt att byta i någon motor som passar i motorrummet, med hjälp av en Ford motor typiskt kommer att vara lättare, eftersom många av de anslutningar är modulära.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96267.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.