2006 Rav4: Trailer kabelstammen Instruktioner

En Toyota RAV4 är en liten sport utility vehicle. Som sådan, kan en Rav4 ägare väljer att bogsera en liten släpvagn för att dra saker som är för stor för att passa in inuti Rav4. För att dra en släpvagn med en Rav4, måste SUV först att utrustas med en släpvagn kabelnät. Saker du behöver
fyrtrådsförbindelser trailer sele skarv
trådanslutningsdon
Skruvmejsel
Elektriska tänger
Visa fler instruktioner
1

Öppna Rav4 s liftgate. Leta upp bakljus husen och ta bort husets fästskruvarna från båda sidor av fordonet. Separera baklyktorna från bakljus huset.
2

Placera en tråd Skarvhylsa över en av de baklyktan ledningar på Rav4. Sätt den bruna kabelnätet i Skarvhylsa. Crimp Skarvhylsa till ledningarna.
3

Placera en tråd Skarvhylsa över vänster blinker tråd på Rav4. Sätt den gula kabelnätet i Skarvhylsa. Crimp Skarvhylsa till ledningarna.
4

Placera en tråd Skarvhylsa över höger blinkers tråd på Rav4. Sätt i den gröna kabelnätet i Skarvhylsa. Crimp Skarvhylsa till ledningarna.
5

Placera en tråd Skarvhylsa över en av jordkablar på Rav4. Sätt den vita kabelnätet i Skarvhylsa. Crimp Skarvhylsa till ledningarna.
6

Sätt baklyktorna i de bakljus bostäder kärl. Sätt tillbaka bakljus husen och sätt tillbaka fästskruvarna. Dra åt skruvarna så att husen hålls ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84105.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.