Hur sänka min bil?

Sänkning en bil ger bättre hantering och en cool look som är väldigt populärt. Det kan verka som en hel del arbete, men här är några tips för att få dig genom processen. I det här fallet, vi gör arbetet på en 1996 Honda Civic, men processen är liknande för många fordon. Saker du behöver
obestämd nyckel satt
3/8 Ratchet och Hylsnyckelsats
Torxnyckelsats
Fjäderkompressor
Jack
Jack står
Däck järn
Sänkningssatser
Visa fler instruktioner
Framfjädring
1

Jack fordonet upp i luften med hjälp av domkraft och stödja kroppen på pallbockar. Kontrollera att alla fyra hjulen är upplyfta från marken och att allt är säker innan du tar bort domkraft och krypa under.
2

Ta bort alla fyra hjul med däck järn och placera dem åt sidan. Addera 3

unbolt bulten som håller fast botten av staget till gaffel ansluten till den nedre styrarmen med hjälp av 3/8-tums ratchet och en 14-mm hylsa.

4

unbolt botten av gaffeln med 3/8-tums Ratchet med en 17 mm hylsa med en fast nyckel på andra sidan.
5

Pop huven och skruva isär de två skruvarna som håller fast staget till fjäderben med 3/8-tums Ratchet och en 14 mm hylsa. Medan du gör detta, håller staget i andra handen så att den inte faller på golvet.
6

bort staget från bilen och plats på golvet.
7

Montera fjädern kompressorn på fjädern monterad på staget. Du vill ställa in klämmorna så långt ifrån varandra som möjligt för maximal effekt.
8

Dra ner på våren kompressorn så långt ner som möjligt med hjälp av 3/8-tums Ratchet, omväxlande från sida till sida . Du vill lindra så mycket press som möjligt från strut så att den inte hoppar ut och orsaka skada.
9

Lägg ut en insexnyckel i toppen av fjäderben och lossa muttern på staget keps med en skiftnyckel. Insexnyckeln kommer att hålla staget från spinning. Avlägsna strut locket när väl kolven är av helt.
10

Ta bort fjädern från staget och installera sänkning fjädern på staget. Du kanske kan installera staget locket och muttern utan att använda fjäderspännare, men om du måste, komprimera fjädern med hjälp av fjäderspännare på samma sätt som görs i steg 8.
11

Sätt tillbaka staget i omvänd ordning mot demonteringen.
Rear Suspension
12

unbolt staget från den nedre styrarmen med en 3/8-tums Ratchet och en 14 mm uttag.
13

klättra in i stammen och dra tillbaka mattan att avslöja strut torn. Unbolt två bultarna med en 3/8-tums Ratchet och en 14 mm hylsa.
14

Upprepa steg 6 till 10 från främre hjulupphängningen tips.
15

Installera staget i omvänd ordning mot demonteringen.
16

Bolt tillbaka hjulen på fordonet, och sänka den tillbaka på marken och av domkraften. Du måste köra bilen för ett par dagar innan den fulla effekten av de sänkningsfjädrar ta tag, eftersom fjädrarna kommer nöja sig under tyngden av bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83352.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.