Installation av en Sirius Backseat TV

Sirius Backseat TV är ett satellitbaserat premiuminnehåll leveranssystem för fordon-baserade tv-apparater och monitorer. Installationen kit innehåller en mottagare låda, en LED-display tält och två fjärrkontroller. Ansluta Sirius Backseat TV-system till din befintliga fordon skärmen gör att din att få premium kabel innehåll från Nickelodeon, Disney Channel och Cartoon Network, med fler leverantörer undertecknar på. Installera Sirius Backseat TV-system bör ta en timme eller två för att slutföra. Saker du behöver
Sirius Backseat TV prenumeration skärm
fordon eller Monitor Review Skruvmejsel och skruvar (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Anslut ljudutgången från Sirius fordonet displayenheten till extra uttaget på framsidan av din bil stereo equalizer. Om din bil inte har en extra uttag kan du ansluta bildskärmen till FM Direct adapter som medföljer monteringssats. Denna adapter genererar en lokal FM-radiosignal att överföra ljud information från Sirius mottagaren till din bilradio.
2

Placera de två antennerna i kartongen vid motsatta ändar av bilen. Det erforderliga minsta avståndet mellan de två antennerna är 24 inches, något mindre kommer att störa tjänsten. När du har fastställt de idealiska platser, fästa antennerna direkt till det inre taket på fordonet med självhäftande baksida. Nyare modeller av Sirius Backseat TV-system har magnetiska antenner utöver den traditionella självhäftande stöd. Dessa antenner används på utsidan av fordonet och montera med hjälp av en extremt stark magnetisk koppling.
3

Anslut antennen till ingången på baksidan av Backseat TV receiver.
4

Sätt i ena änden av den tredelade A /V komposit kabeln till A /V Out-portar på framsidan av mottagaren rutan. Var noga med att placera varje stift i färgkodade porten på mottagaren. Anslut den andra änden av komposit kabeln till A /V In-portar på ditt fordon skärmen.
5

Fäst IR-sensor för fjärrkontrollerna till instrumentbrädan eller mittkonsolen. Du kommer att vilja välja en plats som inte kommer att blockeras och är lätt tillgänglig för alla passagerare. Använd självhäftande baksida för att montera IR-sensorn när du har valt ett perfekt läge.
6

Bestäm en plats för att installera tunermodulen. Tunern Modulen används för att tolka den inkommande signalen från antennen Innan de överför uppgifterna till din mottagare. Tunern modulen är känslig för stark värme och solljus och bör placeras på en plats där det inte kommer att sparkas eller tappas. Några kloka alternativ inkluderar stammen eller under det främre passagerarsätet. Den tunermodul kan skruvas på plats om det kommer att vara i en permanent plats, eller det kan vara kvar sitter i ett ostört område. Öppna bilens säkringsbox och sätt den medföljande säkringar i öppen
7

säkring slots. Den huvudsakliga kabelhärvan säkringen har en effekt filter på framsidan som används för att ansluta till den nätsladd kabelhärvan. Detta gör det möjligt för kabelhärvan att få ström från ett 12-volts batteri. Anslut nätsladden ur kabelhärvan till nätadaptern porten på baksidan av Backseat TV receiver. När allt har anslutits, kan du starta tändningen för att testa funktionen av din Backseat TV-system.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85956.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.