Tips om Tillämpa Dekaler

Dekaler verka som ett snabbt och attraktivt sätt att anpassa din bil, tills du står inför att tillämpa dem. Bubbles, rynkor och peeling kanter är bara några av de frågor som kan göra ansökan skrämmande. Det är dock möjligt för en gör-det-självare att få ett professionellt utseende och ta bort små problem såsom bubblor. Iordningställande

En skarp utseende dekal som stannar följs och varar i år börjar med förberedelserna av webbplatsen. Ta bort damm, smuts eller smuts med en mild rengöringsmedel först och rengör sedan platsen med tvättsprit. Detta kommer att bidra till att dekalen fäster helt till ytan. Även ytor som verkar ren bör vara beredd att se till att inga osynliga smuts eller främmande föremål komma mellan limmet och ytan.
Kontrollera temperaturen

Dekaler kommer inte hålla sig väl om ytan du tillämpa dem är för varmt eller kallt. Den ideala yttemperaturen är mellan 50 och 90 grader. Eftersom yttemperaturen är inte alltid samma som utomhustemperaturen, särskilt uppmärksamma om den avsedda platsen har varit i solen eller känns för varmt att röra. Leta efter utetemperaturer mellan 55 och 80 grader. Om det är varmare eller kallare än luften utanför, ta bilen till ett garage i flera timmar innan ansökan, eller vänta på en mildare dag.
Perfekt positionering

Det finns två huvudsakliga metoder för att säkerställa att din dekal är placerad på rätt sätt. Ett är att använda ett vått metod som gör att du kan flytta dekalen runt lite efter att tillämpa den, och den andra är en torr metod som använder tejp för att placera dekalen före slutlig ansökan. Om dekalen är stort eller måste placeras med extrem precision, är den våta metoden är ett bra sätt att gå, men du måste vara noga med att inte oversaturate dekalen, som skulle ta bort en del av limmet. Små dekaler, eller i de fall där exakt ansökan inte är avgörande, är bäst appliceras med hjälp av tejpning metoden.

För vått, spraya på baksidan av dekalen och appliceringsstället med vatten eller fönsterputs före applicering. Fukten gör att du kan flytta dekalen runt på applikationsstället för en minut eller två tills den är i exakt position.

För torr ansökan, bifoga en bit maskeringstejp eller eltejp till toppen av den yttre överföra film. Tape dekalen till det avsedda stället i den position där det i slutändan kommer att placeras. Lyft dekalen upp, med hjälp av bandet som ett gångjärn, och skala backa börjar vid toppen av bandet, vilket gör att dekalen att följa eftersom det kommer tillbaka mot ytan.
Bort Bubbles

Oavsett hur försiktigt och långsamt du tillämpar dekalen, bubblorna är oundvikliga. För att ta bort dem omedelbart efter applicering, placera en bit av vaxat papper över dekalen och köra en gummiskrapa försiktigt över den, med början vid insidan och dra den utåt tills bubblorna dras ut av kanterna. För bubblor som dyker upp efter den dekalen har funnits ett tag, använd en nål för att smälla dem och sedan försiktigt trycka ut luften med fingrarna. Addera bort Transfer Film

bort överföringen filmen bör vara det sista steget i ansökningsprocessen. Om du använde en torr applikation metod, ta bort filmen om 10 till 15 minuter efter applicering. Om du använde en våt appliceringsmetod, vänta tills dekalen är helt torr, eller flera timmar, innan du tar bort filmen. Dra bort det sakta och försiktigt. Det kommer att komma undan bäst på en 180-graders vinkel där den är böjd mot sig själv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85540.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.