Magnaflow Performance

En av de vanligaste sätten att lägga kraft på en motor samt att det låter bättre är att uppgradera avgaserna med en större diameter prestanda avgassystem . Magnaflow är en av de mest kända namnen inom eftermarknaden avgaserna industrin . Komponenter

Magnaflow erbjuder många olika komponenter , inklusive halsdukar och resonatorer som kan köpas individuellt för att passa på en viss bil . Företaget erbjuder även kompletta avgassystem .
Prestanda

Hur mycket prestanda en Magnflow avgassystem bidrar till ett fordon beror på flera variabler . Varje motor är olika och ser olika makt vinster . Turboladdade bilar till exempel kommer vanligtvis att märka en större effekt vinst från en större diameter avgaser än en icke - turbo bil . Dock är en bra uppskattning för de flesta bilar mellan 7 procent och 15 procent vinst med 10 procent är den genomsnittliga . Den andra faktorn som påverkar makt vinna är om du använder bara en ljuddämpare eller ett byte av hela avgassystemet , ger den senare som mer makt . Förutom mer makt , kan din bil tillbaka också bättre tack bränsle körsträcka på det faktum att det den igång mer effektivt .
Installation

Installera en Magnaflow avgaser bör göras av en erfaren avgas butik , eftersom det kan kräva hjälp skärverktyg och svetsutrustning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96364.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.