Hur du anpassar en 1986 Honda Prelude

Den 1986 Honda Prelude är en två-dörrars coupé som aldrig passar in i "sport coupe" eller "tuner coupe" kategorin. Det är storasyster till Honda Civic, men under årens lopp Honda Civic slutade "gå-till" fordon för bil entusiasten som vill skräddarsy en import. Dock är 1986 Prelude ganska kunna anpassas på samma sätt som den mindre Honda Civic. Saker du behöver
Body kit
Sänkningsfjädrar
Avgaskit
Visa fler instruktioner
1

Installera en kropp kit för att ge din Prelude en ansiktslyftning . Byte av främre och bakre stötfångare med Euro-stil stötfångare ändrar det övergripande utseendet och känslan av Prelude, vilket ger bilen en aggressiv utseende. Duraflex, FX designer och Extreme dimensioner är bara ett fåtal företag som tillverkar kroppen kit för Honda Prelude.
2

Installera sänkningsfjädrar att sänka tyngdpunkten av Prelude. Sänkta euro-stylade bilar har förbättrats dela, särskilt vid kurvtagning. De har ett aggressivt utseende och de har minskat hjul-och gapet mellan stänkskärm och däck. Alla dessa förbättra prestanda och utseende av en Prelude. Flera företag säljer sänkningsfjädrar för 1986 Prelude inklusive H & R, B & G Suspension, Intrax och Eibach.
3

Installera en högpresterande avgassystem på Prelude. Avlägsna beståndet avgassystem och ersätta den med en högt flöde avgaserna för att minska mottrycket, så att avgaserna att fly från motorn snabbare. Detta gör det möjligt för motorn att skapa extra hästkrafter. En annan populär anledning att lägga en prestanda avgassystem är att ändra hur fordonet låter. En föreställning avgaser är högre och aggressivt klingande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84149.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.