Hur man byter bakljus Lens på en BMW

Byta bakljus på din BMW behöver veta år och modell av ditt fordon för att säkerställa en korrekt och säker passform för din nya bakljus objektivet. Lärande processen att ta bort och ersätta din BMW bakljus linser ger en gör-det-själv-projekt som uppgraderar den bakre delen av bilen och även förbereder dig för att installera delar såsom bakljus glödlampor och bakre turn-signal linser. Saker du behöver
Spårskruvmejsel
10 mm hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Öppna din stam. Leta linsen stammen lampa placerad bakom höger bakljus. Tryck plastfliken på baksidan av bålen lampans lins mot lampans lins för att poppa ut huset lamphållaren.
2

Dra ut plast kablaget sitter på baksidan av lamphållaren bostäder till lossa de elektriska ledningarna.
3

Ta bort knappen fästanordningen sitter under lampan sockelenheten på bålen slemhinnan i din BMW bålen med din skruvmejsel för att lossa mattan foder.

4

Dra mattan foder tillbaka för att exponera de tre 10-mm muttrarna som håller bakljus linsen på plats. Avlägsna muttrarna med din 10-mm hylsnyckel och placera muttrarna åt sidan för ominstallation.
5

Dra den gamla linsen från utsidan av stammen för hand för att ta bort den från bilen.
6

Skjut nya bakljus linsen på plats från utsidan av bakluckan. Bolt de tre 10-mm muttrarna som avsatts i Steg 4 tillbaka till bakljus fixturen med din 10-mm hylsnyckel för att hålla ditt objektiv på plats.
7

Tryck mattan på plats så att det täcker de exponerade nötter och fixtur. Skruva på knappen fästanordningen i mattan foder med din spårskruvmejsel.
8

Skjut plast kablaget tillbaka in i lamphållaren för att återansluta den elektriska ledningar. Skjut huset lamphållaren på plats bakom stammen lampa linsen så att det klipp i. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85542.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.