Hur öka hästkrafter på 2004 Mustang GT Roush Kompressorer

Medan GT och basmodellen Mustangs är vanliga i städer över hela Amerika, Roush upplagan Mustangs är mer sällsynta och har ett distinkt utseende som skiljer dem från alla Mustang modell tillgänglig från Ford. De 2004 Roush Mustang inte bara skiljer sig från sin GT och bas motsvarigheter modell i utseende utan också i termer av mängden av prestanda delar installerade vid köptillfället. Även om Roush Mustangs har modifierats för att extrahera en häpnadsväckande mängd hästkrafter från beståndet motorn, kan mer hästkrafter fås med ytterligare ändringar i luftintaget, avgassystemet och elektronisk styrenhet. Saker du behöver
Aftermarket avgassystem chip prestanda
Aftermarket luftintagssystem
Visa fler instruktioner
1

Byt Roush luftintag med en ännu mer resultatinriktad eftermarknaden systemet. Eftermarknaden luftintag systemet kommer att ytterligare öka flödet av kall luft, vilket gör att den överladdade motorn att producera ännu fler hästkrafter.
2

Installera en eftermarknad avgassystem i stället för Roush avgaser. Den bredare diameter rör i en eftermarknad systemet kommer att tillåta avgaserna att undkomma motorn mer effektivt och minska baktrycket i avgassystemet. Medan prestanda vinster inte kommer att vara lika omfattande som de skulle om en fabrik avgassystem byttes ut, kommer en eftermarknad avgassystem erbjuder fortfarande prestandavinster över Roush avgassystemet.
3

Ändra Roush Mustang elektroniska styrenhet med en prestanda chip för att öka hästkrafter utgång. Chipet kommer att ändra programvaran som ansvarar för styrning av motorns funktioner så att mer hästkrafter produceras. Dessutom kommer många marker förbättrar prestanda genom att höja maxgränsen och införa mer aggressiv bränsle och kartor tändning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85768.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.