Oavgjort Tite Hitch Installation

Draw-Tite dragkrokar är klassade i flera olika klasser, från I till V. En klass-I dragkrok är det lägsta betyget på £ 2000. bär vikt, medan den andra änden av skalan, en klass V-skumt, har en effekt på upp till 25.000 pund. beroende på storleken av mottagaren du väljer. Inte alla missöden passar alla bilar. Du kan inte förvänta dig att sätta en klass V skumt på en personbil och realistiskt hoppas dra £ 25.000. med den, till exempel. Oberoende av betyg, är installationen samma för alla fordon. Observera också att inte alla bilar är lämpade för dragkrok installation. Saker du behöver
Stoppklossar
Automobile jack Sida 2 pallbockar
4 C klämmor
Marker
Drill
Borr satt
Wrench set
Torque skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

lägga ut alla delar till Draw-Tite hitch receiver att säkerställa ingenting saknas. Om du har saknade hårdvara, inte ersätta. Skaffa ersättning av de exakta delar som saknas. Hårdvaran för Draw-Tite skumt är av en särskild kvalitet avsedd för säkerhet och rating av klass skumt du installerar.
2

Montera Draw-Tite mottagare skumt, men dra åt bultarna bara handkraft. Placera en stoppklossar framför de främre hjulen på bilen. Ställ in parkeringsbromsen på fordonet. Höj ena sidan av fordonet med hjälp av en bil-uttag. Placera en pallbock under bakaxeln på fordonet, och höja den så högt som möjligt. Sänk bilen så att den vilar på stödbenet. Upprepa proceduren på den andra sidan av fordonet.
3

Ta bilen jack från under bilen så att den vilar på pallbockar. Höj Draw-Tite mottagare skumt upp till ramen på bilen med hjälp av en medhjälpare. Flytta den till den position där du planerar att installera det, fäst sedan med C klämmor på varje hörn. Markera platsen för hålen måste du borra med en markör. Kontrollera att säkerställa mottagarens skumt justeringen är korrekt och centreras innan du försöker borra.
4

Avlägsna hitch receiver från under bilen genom att lossa C-klämmor som håller den på plats. Borra hålen för montering bultarna dragkrok med borrmaskin och en borr av rätt storlek. Dra åt alla skruvar på den monterade mottagaren skumt enligt tillverkarens anvisningar för den klass av Hitch du använder. Placera skumt under bilen, och ta upp det på plats med en hjälpare. Säkra skumt med C klämmor.
5

Place vagnsbultarna i blocket brickor. Sätt en bult i varje monteringshål för att säkra hitch till ramen hos bilen. Montera muttrar på de vagnsbultar, och dra åt dem med en skiftnyckel. När du har slutfört bulten installation, vridmoment varje vagnsbulten enligt tillverkarens anvisningar för den klass av Hitch du använder. Anslut den elektriska pigtail till fordonets elektriska system i enlighet med tillverkarens anvisningar för det märke du använder, eftersom det varierar från ett varumärke till nästa.
6

Lyft ena sidan av fordonet med hjälp av bil-uttaget . Ta stödbenet från under bilen. Sänk bilen till marken. Upprepa proceduren på den andra sidan av fordonet så att båda bakhjulen är nu på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87261.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.