Hur få mer hästkrafter Av en Nissan Sentra

Eftersom det är introduktionen 1982 har Nissan Sentra stod från andra kompakta ekonomi bilar som ett resultat av tillgängligheten av personaloptioner motorn från fabriken. Medan motorn i den ursprungliga SE-R Sentra prestanda modell producerat en imponerande 140 hästkrafter, ger den nuvarande SE-R motor 200hp. Trots den imponerande produktionen från nuvarande SE-R motor, är det möjligt att få mer hästkrafter från alla Sentra motorer inklusive SE-R genom att modifiera bilens avgassystem, luftintag och motorns styrsystem. Saker du behöver
Performance chip Kall-luftintag
Avgassystem
Visa fler instruktioner
1

Byt lådfabrik luften med en eftermarknad kallt -luftintag för att öka flödet av kall luft in i motorn. Ökningen av mängden kall luft som strömmar in i motorn ger en prestanda som är omöjlig att uppnå med den restriktiva fabriken luftintag system på plats. Kall-luftintag som utformats speciellt för Nissan Sentra är allmänt tillgängliga och inte kräver professionell installation.
2

Ändra Sentra mjukvara motorstyrning genom att lägga ett chip till bilens elektroniska styrenhet eller att enheten omprogrammeras av en professionell tuning företag. Ändringar av programvara som styr motorns funktioner kommer att resultera i mer aggressiv, resultatinriktade funktion från motorn eftersom mjukvaran kommer att finjusteras för alla ut prestanda med ingen oro för bränsleekonomi. Eftersom den elektroniska styrenheten är en extremt dyr och känslig utrustning, är det bäst att eventuella ändringar kan göras av en professionell för att minimera risken för skador på enheten.
3

Ta bort hela systemet fabriken avgaser och ersätta den med en prestanda fokuserad systemet tillverkats speciellt för Sentra. Ju större diameter och mer lättflytande avgassystem kommer inte bara att leda till märkbara prestandavinster men kommer också att ge fordonet den extra fördelen av en mer aggressiv avgasljud. Som ett fordon hiss och svetsutrustning krävs för installationen är bäst för en professionell för att hantera installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85471.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.