Hur höja din Chevy torsionsstänger

Chevrolet lastbilar och stadsjeepar är tillverkade med fjädring Krängningshämmare fjädrar, som har fördelar av justeringsbultarna och kompakt storlek. Justeringen bult kan höja tomgång höjden av den laddade fjädern, konstaterats höja fordonets höjd. Det har nackdelen av hjulets förskjutning och en tuff resa. Den genomsnittliga bakgård mekaniker kan höja en Chevy i ca 20 minuter. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Ordet jack
stödbenet
Visa fler instruktioner
1

Höj Chevrolet bakom framhjulen på rambalk med ordet jack. Placera domkraften huvudet på en rambalk och pumpa spaken tills hjulet är i luften. Syftet är att avlasta vikten på torsionsstången, vilket gör det lättare att justera.
2

Placera en pallbock för stöd på samma ram järnväg, nära golvet jack. Placera inte stativet eller uttaget på avstängning eller kroppen. Det kommer inte att bli nödvändigt att ta bort hjulet.
3

Leta torsionsstaven ramfästet, direkt bakom framhjulet. Den är typiskt i samma område av transmissionen, där ramen böjer att rymma formen på kroppen. Detta fäste förbinder torsionsstaven till ramen och har utseendet av två hakparanteser. Visning från undersidan fästet, kan en stor mutter ses mellan hängslen.
4

Markera mutterns läge med ett fett penna, vilket gör en linje över huvudet på muttern och en linje på ett stag som referens. Använd en 18mm hylsnyckel (för de flesta modeller) och vrid medurs för ett halvt varv. Varje helt varv på muttern medurs kommer att gälla mer kraft på torsionsstången, lyftning av bilen när den sänks. Vrida muttern moturs sänker bilen.
5

bort stödbenet och sänka bilen från domkraft. Upprepa denna process på motsatt sida torsionsstång justeringsbult, eftersom de måste vara lika för stabilitet och säkerhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83458.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.