Så monterar du ett akterspegel Saver

Heavy utombordsmotorer skift, trängs och gunga när den är monterad på släp. Den ständiga flex kan försvagas, spricka och även omöjliggöra glasfiber eller trä tvärposter båt, särskilt om de dragande avstånden är långa eller över ojämn terräng. Transom sparare består av stålstänger och flänsarna att stödja utombordaren lägre enhet och ansluta direkt till släpet ram. Akterspegeln sparare stöd håller motorn från stötar och onödiga rörelser. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Ratchet skiftnyckel
End skiftnycklar
Transom sparare kit
Bultar, muttrar och brickor (om tillämpligt)
Visa fler instruktioner

1

Montera båten på en trailer, om förtöjd vid kaj i vattnet. Fyll på båten som vanligt, cinching fören vinsch med den normala tautness du använder. Center och säte båten på trailern så jämnt som möjligt i den bakre.
2

Ta din akterspegeln sparare teleskopisk bar och storlek upp till den bakre undre enheten och släp genom att sätta den på plats. Gummi-V-ramfäste kommer att stödja den bakre tunna delen av den undre enheten och bar huvudet kommer att utvidgas till den bakre släpet roller eller till ett fäste med hål bredvid den på ramen tvärbalk. Trimma din motor till din vanliga släp position. De flesta motorer måste vinklas upp för godkännande på vägbanan.
3

Titta på akterspegeln skärmsläckarlisten huvudet. Det kommer att ha en cirkulär konsol och kanske en konsol fläns på den. Bestäm vilken väg du vill montera den: Lyft den runda fästet runt bakre släpet rullen för ett alternativ, eller så kan du skruva baren huvudet till släpet ram. För att skruva fast till släpet inramar, mellanlägget två långa bultarna genom skruvhål på baren huvudet och i monteringshålen i släpvagnens ram. Observera att vissa cirkulära parentes är avtagbara och du kan ta bort det om du vill montera ribban till ramen bara.
4

Insats 1 spacer, 1 låsbrickan och en mutter på varje bult gängor och dra åt dem med en socket och skiftnyckel. För antingen montering konfiguration, ta bort den teleskopiska bar justerskruv-mutter med en hylsa och förlänga baren till så nära den undre enheten som möjligt. Tänk på att gummi V skåran passar runt den undre enheten fallet på dess baksida. Byt justeringsbulten i baren hålet och dra åt den med en sockel.
5

Trimma motorn så att den sticker upp mot V skåran på bar huvudet, men inte sätta alltför stor press på trim motor, eftersom du skulle kunna tömma en trimmotor växel. Ta tie-down bungee rep och säkra en krok änden i öglan på bar huvudet, sedan vira bungee rep runt den nedre enheten och säkra den andra kroken änden till den andra öglan på bar huvudet.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87432.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.