Hur ökar jag Range på en Keyless Lock fob för en 2003 Toyota Tundra?

En Toyota Tundra nyckellösa låssystemet med begränsad räckvidd ger ut en svag signal till fordonet. Det vanligaste problemet för en svag signal är ett döende batteri eller batterier i keyless inresa fjärrkontrollen. Ändra fjärrkontrollens batterier ökar styrkan på signalen, men efter att göra så, måste du programmera fjärrkontrollen för att arbeta med det nyckellösa låssystemet. Saker du behöver
ersättningsbatterier
Visa fler instruktioner
1

Tryck ned batteriluckan på baksidan av Keyless remote och skjut dörren öppen. Ta ut batterierna ur sin position. Titta på diagrammet under där batterierna gå och sätt i de nya batterierna i kammaren enligt anvisningar från diagrammet.
2

Programmera om keyless inresa till tundran. Börja med nyckeln ur tändningen med endast förardörren öppen och olåst. Sätt in nyckeln i tändningen och dra sedan ut nyckeln. Gör detta en gång till.
3

Stäng och öppna förardörren, öppna och stäng dörren igen. Sätt in nyckeln i tändningen och dra sedan knappen ut. Du måste fylla i detta steg inom 40 sekunder efter steg två.
4

Stäng och öppna förardörren, så gör det en gång till. Sätt in nyckeln i tändningen och stäng förardörren. Vrid nyckeln till "On" läge utan att starta motorn, vrid nyckeln till "Off" och ta ur nyckeln ur tändningslåset. Makten Dörrarna låses sedan låsa själva anger lyckad inträde i programmeringsläge. Du måste fylla i detta steg inom 40 sekunder efter steg tre.
5

Tryck på "Lock" och "låsa upp"-knapparna tillsammans i 1,5 sekunder inom 40 sekunder av fordonet kommer in i programmeringsläget. Direkt efter att släppa låset och knapparna låsa upp trycker du på "Lock"-knappen av sig själv och hålla den i två sekunder. Dörrarna låsa och sedan låsa upp, vilket indikerar en lyckad programmering av fjärrkontrollen. Öppna förardörren för att lämna programmeringsläget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95920.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.