Tips på importerade Ljuddämpare

Om du vill importera en automatisk ljuddämparen från ett annat land, måste du möta USA Tullverket föreskrifter om produkten. Miljöstandarder

US Customs Office följer allmänna fordonsindustrin riktlinjer som fastställts av US Environmental Protection Agency (EPA). Om en ljuddämpare inte effektivt avgaser enligt EPA standarder, kan det inte importeras. Om du köper en ljuddämpare på nätet Addera General Internet Inköp

, ordningen måste placeras i amerikanska valutan (dollar). Ljuddämparen företagets namn skall tydligt anges på förpackningen. Paketet ska innehålla en tydlig beskrivning av vad som är inne. Om företaget du beställer från inte uppfyller dessa införselregler, kommer du inte att få din beställning.
DOT Standards

Förenta staternas Department of Transportation (USDOT) avgör om en ljuddämpare får importeras till USA. Den USDOT största bekymmer är med mellanstatliga bullret efterlevnad. Den USDOT tillåter inte halsdukar i USA med decibelnivåer över 80 dbs. Du kommer inte att kunna importera en ljuddämpare högre än 80 dbs. Oro över din import kan riktas till EPA.
Framställning National Highway Traffic Safety Administration

National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) hanterar alla föreskrifter för motor fordonssäkerhet i USA. Om NHTSA har förbjudit en ljuddämpare för att inte uppfylla Federal Motor Standards Vehicle Safety, kan en ansökan lämnas in. Endast ett företag som importerar bildelar kan göra framställningar till NHTSA. Företaget måste kontakta NHTSA och ange varför den vill importera en icke uppfyller ljuddämparen. Om företaget nekas, kan det åter-petition.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86434.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.