Så här klonar Fjärrkontroller

Kloning ett keyless inresa fjärrkontrollen till din bil är en enkel uppgift som, om du vet vad du gör, tar dig mindre än fem minuter. Det viktigaste steget är att ha din oprogrammerad fjärrkontrollen redo att fånga den nyckellösa auto signal från din programmerade fjärrkontrollen. För att göra detta, din bil och programmerad fjärrkontroll behov av att vara i programmeringsläge för att skicka ut den ursprungliga keyless inresa signal för kloning. Instruktioner
1

Stäng alla dörrar på fordonet. Öppna förardörren, tryck på knappen "Lås upp"-knappen på förardörrens panel medan dörren är öppen, sedan in nyckeln i tändningslåset.
2

Vrid nyckeln i tändningslåset till "Off" ställning till "On" läge åtta gånger inom 10 sekunder med den åttonde gången som slutar i "On" läge. Dörrarna låses då och låsa upp för att bekräfta att bilen har gått programmeringsläget.
3

Tryck på valfri knapp på den programmerade keyless inresa fjärrkontrollen. Du måste göra detta inom 20 sekunder i början av programmering läget. Dörrarna kommer att låsas och låsas upp för att bekräfta att fjärrkontrollen är i programmeringsläget och är redo att klonas. Tryck på valfri knapp på alla de fjärrkontroller du klonar. Varje gång en fjärrkontroll är programmerad till bilen, dörrarna låsa och låsa upp för att bekräfta att fjärrkontrollen har programmerat och du har ytterligare 20 sekunder för att programmera nästa fjärrkontrollen.
4

Stäng av tändningen. Dörrarna sedan automatiskt låsa och låsa upp för att bekräfta att bilen har lämnat programmeringsläget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85007.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.