Hur man lägger stora fälgar på bilar

Uppgradera en liten uppsättning lager fälgar till en större uppsättning fälgar är en av de äldsta, vanligaste förändringar som bilägare gör i sina bilar. Detta är ofta det enklaste och mest okomplicerade sättet att åstadkomma en dramatisk visuell förändring till fordonets utsida. Tack vare populariteten av denna uppgradering, installera större hjul på din bil är i allmänhet ganska lätt. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
rörtång
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vilken storlek fälg du vill installera på din bil . Även utvecklingen på senare år har varit att passa den största hjul och däck paket möjligt, tänk på att detta inte alltid är den bästa idén. Ett hjul som är för stor kan göra styrningen tyngre, negativt påverka bränsleekonomin, orsaka clearance problem med bilen och ser rent ut sagt dumt. Generellt går två till tre inches större i diameter och en tum eller två bredare är bättre än att byta ut din lager 16-tums eller 17-tums fälgar med 22-inchers.
2

Se till att du får rätt bultmönster och offset. Den bultmönster kan fyra, fem eller till och med en sex-klack mönster, så se till att du köper den rätta. Det är också mycket viktigt att köpa rätt offset hjul, vilket kommer att påverka om hjulet kommer att passa ordentligt. Förskjutningen hur långt in eller ut hjulet sitter i förhållande till suspensionen. En felaktig förskjutning kan förorsaka däck att gnida mot karossen eller suspension.
3

Lossa muttrarna för det gamla hjulet. Lyft bilen med en domkraft och avsluta ta bort de gamla hjulen. Installera den nya större hjul och däck paket. Sänk bilen till marken. Kontrollera om däck utrymme genom att köra handen mellan däcket och fender öppningen. Däcket bör inte röra vid fordonets kaross någonstans. Om det är, kanske du kan komma undan med att rulla fender lite, vilket är böjning insidan av stänkskärmen läppen lite att göra plats för däcket. Detta bör göras av någon bekant med processen för att undvika att skada din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95350.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.