Hur man installerar Kåpan på en Road King

Harley-Davidson Road King, som lanserades 1994, återerövrar utseendet på mid-1960 Electra Glide. En löstagbar kåpa ändrar dramatiskt dess utseende och erbjuder flexibiliteten av att ha två olika stil motorcyklar i ett. Kåpor finns med eller utan en stereoanläggning. Båda stilarna kan installeras och lösgöras snabbt och enkelt. Saker du behöver
insexnyckel
Visa fler instruktioner
1

Håll pannlampan medan du tar bort de fyra gummibussningar som håller beståndet vindrutan på plats. Thread de åtta rostfria bussningar - i set om en platt och en stegad spacer - på reglarna. Sätt tillbaka strålkastare församling. Sätt tillbaka insexskruven-skruvar med den medföljande Loctite. Dra åt insexskruven-skruvarna tills de börjar känna tight, då lossna ett och ett halvt till två varv för att rymma spackling. Skjut kåpan på plats. Anslut nätsladden till spackling. Vrid låsringen ungefär en kvarts varv för att låsa den på plats.
2

Placera botten av spackling parentes i springan mellan botten distans halvor. Sänk spackling tills toppositionerna i fästet passar i de bästa distanser. Luta spackling tillbaka mot cykeln för att säkerställa att den passar ordentligt. Släpp spackling annan 1/2 tum för att passa i hållaren slots. Dra fram på kåpan för att säkerställa att den är tät och helt införd i läge, det får inte gå eller svänga framåt. Dra åt de fyra ekollon nötter för att hålla den på plats.
3

Thread nätsladden under bensintanken och i batteriet området. Låt sladden något slak så att det inte blir tätt på ett helt varv på vardera sidan. Lämna inte det löst nog för att bilda en ögla. Om spackling har en stereo
4

, ansluta den blåa ledningen till den positiva batteripolen med crimp-om anslutningarna medföljer spackling. Anslut den bruna tråden till orange och vit-randiga wire (finns under sitsen). Anslut den gröna och gula ledningen till den negativa batteripolen.
5

Håll vindrutan på plats och skruva i vindrutan skruvarna från utsidan, med en rostfri bricka på varje skruv. Placera en kromad bricka på bulten på insidan. Placera en droppe Loctite i varje kromad ekollon mutter och trä dem på pinnbultarna. Dra åt vindrutan skruvarna med fingrarna tills de är täta. Dra vindrutan muttrar till 15 till 20 inches per pund.

Gå med målade yttre kåpan med den inre kåpan genom att applicera Loctite till var och en av de sex skruvarna som håller ihop de två halvorna och dra åt.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85470.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.