Hur man programmerar en Honda CR-V Keyless Remote

CR-V är bland de många Honda fordon som är utrustade med nyckellösa kapacitet. Som med andra Honda bilar eller lastbilar, kan du programmera din Keyless remote starter på bara några sekunder från din förarsätet. Denna programmeringen kan du programmera upp till fyra fjärrkontroller för samma funktioner, så att du kan ha extrafunktioner eller ge dem till bilens andra förare. Instruktioner
1

Ange din bil och sätta in din nyckel i tändningslåset.
2

Vrid nyckeln "On", märkt med siffran "II." Inom 5 sekunder tryck på fjärrkontrollens "Lock"-knappen i cirka en sekund, släpp knappen och vrid tillbaka nyckeln till "Off", som är märkt med siffran "I." Instrumentpanelen lamporna släcks.
3

Upprepa föregående steg tre gånger, för totalt fyra cykler. Varje steg måste ske inom fem sekunder efter varandra.
4

Tryck på "Lock"-knappen när du vrider nyckeln till läge "ON" fjärde gången. Vänta på bilens lås för att automatiskt klicka. Detta är ett ljud som indikerar programmeringsläge inte att dörrlås är låsta.
5

Tryck på "Lock"-knappen på fjärrkontrollen igen för en sekund och släpp. Låsen ska klicka igen, denna gång låsning. Detta indikerar lyckad programmering och du kan förvandla din nyckel back "Off" för att avsluta processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85176.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.