Hur Wire en HHO Generator

Lägga till en HHO generator till ett fordon kan hindra cylindern detonation när lutar bränsleblandningen tillbaka för att spara bensin. De flesta anläggningar har en generator, skrubber, bakslagsspärr, och en kontrollpanel (för motorns sensorer). Anslutningen av generatorn är enkel, men det kan skilja sig mellan olika modeller. Den genomsnittliga bakgård mekaniker kan tråd en HHO generator i ett fordon i ca 30 minuter. Saker du behöver
10-gauge isolerad tråd
14-gauge isolerad tråd
eltejp
Trådskalare
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner

1

Koppla bort batteriet med en hylsnyckel innan arbetet påbörjas genom att vrida den positiva polen motsols. Lay terminalen åt sidan.
2

Anslut minuspolen på HHO generator till en solid grund (ram eller organ), eller köra en 10-gauge wire från terminalen till den negativa polen på batteriet . Tråden kan hållas på plats på generatorn med vingmuttrar (typiskt), eller med nylon nötter eller andra fästanordningar. Den batteripolen har vanligtvis ett inlägg eller sekundär skruv som gör att tråden inte ansluten ordentligt.
3

Anslut den positiva polen på generatorn till en varm tändkabeln genom strippning ändarna av 10-gauge wire och förenade klipp blad och en in-line säkring. Tändning terminaler överflöd på de flesta bilar, och de kan lokaliseras i säkringsplinten eller flera block kopplingsdosor runt motorrummet. Leta efter en flatstift på säkringsplinten, eftersom detta är ett bekvämt sätt att ansluta generatorn, och skulle inte innebära skarvning. Många bilar har denna terminal, särskilt amerikanska modeller. Om bilen har en förgasare utan datoriserad blandning utrustning på det, är du klar. Annars är en sensor fält krävs för "lura" O2 sensor och MAF (Mass Air Flow) sensor, så att datorn inte överkompensation för överflödet av extra syrgas.
4

Wire i den EFIE Sensorbox med 14-gauge wire, om tillämpligt, genom att strippa ändarna på varje tråd och vrida koppar tillsammans för att skapa en skarv. Täck varje skarvning med en liberal mängd eltejp. De flesta HHO kit kommer med en liten styrenhet som har två rattar och två strömbrytare på det. De är fast på olika sätt beroende på tillverkare, men den grundläggande förutsättningen är densamma. Två trådar kommer att dirigera till O2 sensorn och kommer att behöva vara splitsad in i enda tråd där. Två trådar måste vara splitsad in i MAF-givare kabelstammen, också. O2-sensorn på de flesta fordon är på förarsidan avgaser, och MAF sensor för de flesta bilar är på luftintaget slang, mellan luftrenaren och motorns insugningsrör. Genom att tillämpa lägre eller högre spänning till dessa sensorer, kommer bilens dator luras att luta bränsleblandningen. De en eller två kontakter på styrboxen blir HHO generator på eller av, och kan skarvas i linje med den positiva ledningen i steg 3. Konsultera kopplingsschema för den specifika HHO styrbox som du installerar.
5

Anslut batteriet för att testa utrustningen, eller när jobbet är klart, genom att vrida den positiva terminalen bulten medurs.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83747.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.