Hur man installerar en Jeep Wrangler Power Control Module

Du kan öka kraften i din Jeep Wrangler genom att installera en modul effektstyrning. Denna modul ansluts till ECU (elektronisk kontrollenhet) i ditt fordon. Genom omprogrammering av ECU, levererar den mer bränsle och ökar tidpunkten för motorn. Du kommer att öka hästkrafter och gasrespons på din Jeep Wrangler. Effektstyrning moduler kan köpas på de flesta bildelar butiker. Installation kräver inte några speciella verktyg, så det kan göras själv. Saker du behöver
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Släpp spakarna på varje sida av huven och lyft kåpan uppåt. Sänk ribban huven stöd.
2

bort batteriets minuspol från batteriet genom att lossa muttern på kontakten med en skiftnyckel. Detta är terminalen märkt med ett "-" tecken
3

Lokalisera ECU på din Jeep Wrangler.. Det ligger på passenger's-sidan brandväggen. Tre ledningar kontakter är kopplade till ECU.
4

Ta bort den svarta ledningar kontakten genom att trycka frigöringsflikarna på vardera sidan av kontakten och dra den mot dig.
5

Fäst modulen effektstyrning till ECU genom att trycka fast den på kontakten med händerna tills flikarna på frigöringsspaken klippet över modulen.
6

Anslut beståndet ledningar kontakten i effektkontrollmodulen .
7

Placera den negativa batteripolen på batteriet och dra åt muttern med en skiftnyckel.
8

Dra huvan stöd upp, och lägre huven.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85091.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.