Hur man installerar MSD tändkablarna

tändstiftet trådar på bilens motor är små men viktiga komponenter i tändsystemet. Om kablarna är i dåligt skick då gnistan inte kan skickas tillförlitligt på pluggar. En vanlig uppgradering även ersätta de befintliga tändkablarna med större och effektivare ledningar som skickar en starkare gnista på pluggar och kan hjälpa en motor producera mer hästkrafter. MSD är ett av de företag som gör högpresterande kablar för olika bilar och lastbilar. Installera en uppsättning av MSD ​​tändkablarna är densamma som att installera normala tändkablarna. Saker du behöver
Skruvmejselsats
hylsa och spärrskaft
MSD tändstift trådar
Visa fler instruktioner
1

Öppna upp huven för att få tillgång till motorn. Leta tändkablarna. Du kan behöva ta bort motorkåpan om din bil har en. Detta kan hållas med skruvar eller bultar, så använd ett lämpligt verktyg för att ta bort det. Det kan också helt enkelt knäppa på, i vilket fall du kan dra bort det försiktigt för hand.
2

Hitta trådarna på tändstiften och den andra änden på distributören. Distributören kommer att vara på sidan eller änden av motorn. Det ska vara lätt att hitta eftersom alla tändkablarna kommer att dirigeras till den. Addera 3

bort gamla ledningar och installera det nya MSD trådarna en i taget så att tändföljd på motorn inte störs. För att ta bort kabeln, ta tag i basen där den fäster i kontakten och dra ordentligt. Ta inte tag i mitten och dra, eftersom det kan skada den. Avlägsna den andra änden från fördelaren på samma sätt. Du kanske också måste ta bort tråden från en plasthållare som håller organiserade trådar. Dra bara tråden ut ur urtaget i hållaren.
4

Installera nya MSD tråden. De två ändarna kommer att se annorlunda ut. Man kommer att säga rakt, kan den andra har en "L"-form. I allmänhet kommer änden med bojen fäster fördelaren och den andra änden kommer att gå på pluggen. Tryck ner kabeln på änden av pluggen. Använd samma procedur för distributören. Upprepa för alla tändkablarna. Sätt tillbaka motorkåpan, om den togs bort. Starta motorn så att den fungerar som den ska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95349.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.