Installation Guide för en kall luftintag

En kall luftintaget kyler luften din motor andas in genom luftfiltret och luftintaget slang. Denna svalare luft hjälper motorns gas-till-luft-förhållandet ökar, vilket gör det möjligt för bensin för att förbrännas mer jämnt och tillåter mer användning från bränslet. Detta lades förbränning bidrar till att förbättra gas körsträcka, vridmoment, acceleration och motoreffekt. Du kan installera en kall luftintaget i så lite som en timme. Saker du behöver
Torxnyckel sortiment
platt skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Placera din bil i park och stänga motorn. Engagera nödbromsen. Öppna huven och koppla bort den negativa kabeln från batteriet.
2

bort klämmorna runt intaget slangen på spjällhuset på din motor. Avlägsna klämmorna med hjälp av en platt skruvmejsel för att lossa skruvarna som håller klämman.
3

Avlägsna LUFTMASSFLÖDESGIVARE (MAF) enhet från insugningsröret med en Torxnyckel platt-head eller stjärnskruvmejsel. Var försiktig när du tar ut MAF-enheten så att du inte skadar givaren.
4

LOSSA spärrarna på luft rutan och ta luft rutan isär. Ta bort luften rutan från motorrummet. Hitta din stock luftfiltret och ta bort den.
5

Infoga en koppling över änden av kall luft intag röret som ansluter till spjällhuset och placera den andra änden över spjällhuset. Flytta insugningsröret så nära spjällhuset som möjligt.
6

Infoga MAF enheten i anvisad plats på inloppsröret och dra åt skruvarna med en Torx nyckel, Phillips eller platt huvud skruvmejsel för att säkra MAF enheten. Bekräfta MAF är vänd åt rätt håll. Det bör finnas en pil på MAF-enheten utse rätt riktning i vilken den ska placeras.
7

Anslut luftfilter till den andra änden av ditt intag röret. Använd en klämma för att binda dina filter till din mjölkuppsuget. Dra åt klämman med hjälp av en platt skruvmejsel för att dra åt skruvarna för att fästa klämman till luftfiltret och insugningsröret. Kontrollera att luftfiltret och insugningsröret är säkrade på plats med extra spännband om det behövs. Kontrollera att luftfiltret och intaget är så långt bort som möjligt från motorn och eventuella rörliga delar.
8

Anslut den negativa batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85177.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.