Hur man målar en Auto Pearl

Lägga effekter till färgen på din bil är ett sätt att få en unik och specialfordon skräddarsydda för just din smak. Lägga pearl koncentrat till bilens färg är en metod för att uppnå en speciell, en av ett slag, om att någon kommer att märka. Pearl koncentrat kan hittas på din lokala färghandel och ibland på en Biltema. Det är en torr färg tillsats som kommer att göra någon färg färg du väljer har en pärlemorskimrande effekt när det blandas i. Du behöver
måla pistol
Pearl koncentrera
Auto sprayfärg
Paint Reducer
Skyddsglasögon
Andningsmask
Visa fler instruktioner
1

Mix pärla koncentrera med tydliga sprayfärg. Om basen färgen på din bil är mörkt, behöver du 3/4 och 1 tesked pärla koncentrat. Lättare basfärger kan nöja sig med ungefär hälften av det. Du kan också göra justeringar för hur subtil eller stark du vill ha den pärlemorskimrande effekten att vara.
2

Läs tillverkarens anvisningar för att avgöra hur mycket reducering du behöver. Reducer, som namnet antyder, minskar tjockleken och konsistensen av pärlan koncentrat så det är lättare att spraya.
3

Blanda pärlan koncentratet i sprutan med den klara sprayfärg. Du kan använda en färg färg spray om du föredrar, men om du vill behålla den aktuella färgen på din bil och bara lägga en pärlemorskimrande utseende, använda tydliga sprayfärg. Lägg i lämplig mängd förtunning.
4

Häll färgen blandningen i sprutan eller sprayfärg pistol och spraya din bil från cirka sex inches bort. Var noga med att bära skyddsglasögon och andningsmask så att du inte andas in röken. Tillåt gott om tid för färgen att torka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84311.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.