Hur man använder en Ratchet Broms på en Trailer

En spärr broms är en annan term för en spärrkonsol tie-down bandet, som används för att fästa ett objekt till en släpvagn. Dessa band är avgörande när du bär en belastning eftersom de garanterar att objektet bärs hålls säkert på plats. Installera en spärr broms på en trailer tar inte mycket tid men gör det på rätt sätt är nyckeln till att se någonting skadas. I detta exempel använder vi en bil, eftersom detta är den vanligaste användningen av en ratcheting rem. Saker du behöver
ratcheting broms remmar
Visa fler instruktioner
1

Placera fordonet trailered i mitten av trailern så att vikten fördelas jämnt framifrån tillbaka och från sida till sida.
2

Hitta en solid tie-down område på framsidan av vagnen, t.ex. en D-ring inbyggd i golvet i släpet eller stål eller aluminium ram släpvagnen. Krok ena änden av ratcheting remmen på ett hörn av släpfordonet. Kör rem över mittpunkten på släpet och haka fast den andra änden på suspensionen eller ram av bilen. Använd spärrverktyget handtaget löst dra åt remmen men dra inte åt det ner hela vägen ännu.
3

Upprepa Steg 2 för den motsatta sidan av den främre delen av vagnen, passerar tie-down bandet över till andra sidan av fordonet så att remmarna bildar ett "X" i framför fordonet.
4

upprepa steg 2 och 3 för den bakre delen av fordonet.
5

Dra ned de främre remmarna ordentligt med den spärriktningen handtaget. Därefter, dra åt de bakre remmarna på bilen på samma sätt. Kontrollera att banden är väldigt tight innan du kör vagnen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86774.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.